23.4.06

En skön och härlig söndag!

Jag önskar alla mina underbara bloggkompisar en riktigt skön söndag med ett fång av solgula penséer! Här hemma ska vi städa och feja hela dagen! Jag och maken har haft en skön helg med pelargontanter, god mat och mys i soffan!

Hur har ni haft det?!

Kram Anna

11 kommentarer:

mintid sa...

Pelargon tanter! Nu blir jag allt bra nyfiken för det är min stora passion! Har satt lite fröeri dag till sommar dahlia ...dom är så tacksamma. Så roligt att jag hittat till din blog :).

Linda sa...

Har haft det toppen! Förutom Tjolöholm så har jag rivit kirskålsrötter i rabatterna. Maloppa säger att man ska rensa fem gånger innan midsommar. Nu har jag gjort det en gång! Det var tyvärr lite kallare idag. Nu ska jag bara äta och sen måste jag tyvärr sätta igång och jobba med vanliga jobbet.

Hulda sa...

Har også hatt ei fin helg. Vi har ordnet ute på terrassen, spylt og vasket den, og raket løv fra i fjor. Nå spirer krokus og snøklokker i hagen. Du må gjerne linke til meg også. :-)

humlan sa...

Jodå, en hektiskt helg med cateringuppdrag på Ulvåsa slott. Jätte kul och oj, så uppskattat! Och idag, när det är så fint väder och hela kroppen skriker: GÅ UT! så måste jag städa bland mina papper eftersom det är kaos och jag hittar ingenting. Ska på möte ikväll och måste verkligen vara lite förberedd...

Karna sa...

Hei, er det ikke en fantasiks tid nå! Elsker våren. Nydelige blomster

Hulda sa...

Hei, igjen! Jeg har samme blog som deg, fra blogspot, jeg har lenge tenkt på å lage meg en banner til forsiden. Hvordan fikk du til å legge inn din banner? Er det på Template?

Husmusen sa...

Woho nu kommer jag äntligen åt din blogg igen! Blogspot.com var blockad i Kina så nu ska jag läsa ikapp. Min söndag var för övrigt underbar! Borta bra men hemma bäst.

Lantliv sa...

Hej på dig kära "husmus"!! Vad kul att höra att du är hemma igen! Ser fram emot fler roliga nyheter från ditt håll!

Hulda: Klart jag ska hjälpa dig med "bannern" som jag kallar toppbild. Mejla gärna till mig på

lantligt@yahoo.se

så mejlar jag dig en förklaring på hur jag gjorde!

Alla ni andra tjejer: Vad skönt att höra att ni, precis som jag, har haft en skön helg - vad livet blir lättare att leva med lite solsken!

Jo, Humlan; vad är det för typ av mat du bjuder dina kunder på?!

lina sa...

Hej!
Vilken trevlig blogg du har! Jag har byggt på mitt lilla lusthus. Det fortskrider sakta men säkert. Har liten frågon om du kan tipsa om mysiga affärer i Stockholm. Skall till huvudstaden i början av juni. Brukar besöka Lantliv och skafferi, Hans Mikaels bla

Hulda sa...

Jeg forsøkte å sende deg mail, men den kom i retur, det sto at det var noe galt med adressen. Her er iallefall min mail adr: hulda.lyngmo@start.no

Lantliv sa...

Hej Hulda!

Jag har också märkt att det är något som inte fungerar med mejlen... Ska kolla upp det och jag hör av mig till dig!

Jag mejlar dig!!

Antal som kikar just nu: