28.5.06

White goes black and silver!

Det svarta skåpet Cottage från Mio är en fantastisk pjäs som skulle få flytta in hos oss om vi hade haft plats! Den svarta lacken gör skåpt så magnifikt att jag ignorerar den vita varianten.

Blombänken Sandhamn är det snyggaste jag sett på länge - eller vad tycker ni? Hatthyllan Orient lockar fram "vill ha begäret hos mig" och lampan Hampton är otroligt snygg! Den har en klassisk design och väger bly! Tyngd gillar vi bestämt!

Alla bilder är från Mio.

8 kommentarer:

Anneli sa...

Mycket fint!! Mio har verkligen stigit ett par pinnhål!!
Själs har jag fått en sticka i fingret. Poor little me....)

Lantliv sa...

Mio har stigit en massa pinnhål! Från tråkiga skinnmöbler till en liten guldgruva, vaskar man så hittar man massor av guldkorn!

Sticka - fy - det gör sååå ont!

Linda sa...

Woha, Cottage-skåpet var jättesnyggt! Men jag hade nog gått på den vita istället :-)

Blombänken vill jag också ha! Men det blir nog till att snickra till en. Ehum, när man nu skulle få tid att göra en sån sak!

Karna sa...

Her var det mye fint ja! Har dårlig med plass jeg også, (kjøper for mye...ehem...) Koselig med bamsetelegram!

The Nordic Bedouin sa...

Snyggt skåp! Önskar man hade lite mer plats att kunna ha ett stort gammalt vitrinskåp istället för att allt ska trängas i köksskåpen...

Anonym sa...

Hej Anna! Nog för att jag insett att du har stil och koll på det mesta inom heminredning, men jag blir riktigt imponerad av hur uppdaterad du är och din känsla att hitta det där lilla extra. En snygg bloggsida som både känns hemtrevlig och stilrent tilltalande. Jag kommer titta in hos dig dagligen för att hänga med i inredningssvängen!
Molly

Anna sa...

Så fint! Men ganska dyrt väl? Gillar såna där lampor, tycker annars det är lite svårt med taklampor. Kristallkronor är sweet, men annars då? Gör gärna ett inlägg om det. :)

Lantliv sa...

Linda, Karna & N.B:
Visst är det trist att såna här pjäser ska vara så skrymmande! Min svärmor har ett liknande och härreminje vad med prylar man får plats med!

Dessutom vore det ju fint att få visa upp några av godbitarna som alltid göms undan i nåt trångt skåp!

Och Linda, kan du hantera hammare och spik tycker jag verkligen att du ska stjäla dig tiden att snickra - eller gör som jag; tjacka en nästan lika fin på Rusta för 149:- bagis och måla den vit!

Molly:
Jag rodnar!! Jättetack ska du ha, uppmuntran värmer och sporrar ska du veta!

Anna:
Men du, jag har precis samma problem!! Vi har bara två taklampor i hela lägenheten (jo faktiskt) för det är så svårt att hitta snygga enar! Dessutom tycker jag det är jättesvårt att hitta snygga lampskärmar...

Tack ska du ha för förslaget - klart vi ska hitta på nåt sånt, nu blev jag triggad att leta runt lite!

Antal som kikar just nu: