9.6.06

Skoj med metalltråd!

Jag tycker det är så roligt att "luffarkonsten" ses mer och mer i butiker och media! Rätt utfört, så håller det åt barnbarnen med! Kvalitet tycker vi ju om! Här är några exempel på vad man kan knåpa i hop eller köpa hos Isabella Smith!
Äntligen Fredag och helgen är runt hörnet! I morgon ska jag åka på dagstur till Julita Gård och titta på blommande ryor och klappa på Annelis Frälsis! Vad ska ni göra?
/Anna

9 kommentarer:

Hulda sa...

så masse stilig det var der! likte godt den oppslagstavlen i ståltråd! god helg!

Lantliv sa...

Ha det så trevligt i helgen Hulda!!

Ann-Christin sa...

Vad mysigt det låter med Julita Herrgård. Jag tänkte bege mig till Zetas trädgård. Har faktiskt aldrig varit där, men den ska ju vara fin så det ska bli roligt att se (men förmodligen dyrt också, det brukar ju alltid hoppa med en massa växter hem!). Det finns en bok om Zetas trädgård med fina inspirationstexter!

Lantliv sa...

Hejsan Ann-Christin! Klart du ska åka på Zetas! Om du är i "buskbacken" och ser en lång, smal och reslig tjej med rödlätt hår, hälsa från mig - det är bästa väninnan!!

Boken är kvalitativ "blomsterporr"!! :)

Anneli sa...

Med Guud, vad roligt!!
Jag ska också åka till Julita!!
Ska vi bestämma träff vid Frälsis?

Vilka fina trådarbeten! Jag har försökt några gånger att göra enklare saker och det blir hyftsat bra, men man får ju så ont i fingrarna....

Lantliv sa...

Anneli:
Det vet du! Jag hör av mig :) !!

maloppa sa...

Skulle också vilja ta en tur till Zetas efter alla fina bilder men jag ska ju faktiskt till Botaniska i Gbg på kurs i Trädgårdsdesign nästa helg så jag får nöja mig med det.
Det är jättekul, enkelt o billigt att hålla på med luffarslöjd, får man ont i fingrarna finns det redskap eller tunnare tråd men lite pilligt är det ibland men ack så kul....

Anonym sa...

Så utrolig mye fint. Heidi

Anna sa...

Jag ska på auktion imorgon och åka runt på loppisar på söndag.. Ja, det tycks som om all ledig tid går åt till att shoppa inredning, but I love it!

Antal som kikar just nu: