14.9.06

Lite inspiration till köket...

...hägrar allt mer inför vårt kommande köksbygge i vinter! På Bolig Magasinets sida finns till exempel flera gallerier med inspirerande hem att tjuvkika på! Är det någon som köpt, eller som kan tipsa om någon bra bok med massor av härliga, kök?! Nog för att det blir ett Ikea kök, men lite fler uppslag kan ju aldrig vara fel, eller hur?!

/Anna

Bilderna: Bolig Magasinet

11 kommentarer:

Minna sa...

Och jag som hoppades på att hitta massa tips...är nämligen i samma situation. Ska rapportera genast om jag hör mer. Du kan ju kolla vilka tips jag har fått så länge (under Gästhus vaknar till liv)

Lantliv sa...

Minna: Du jag har MASSOR av idéer! Kanske man ska ta sig tiden och skriva lite om det. För jag håller med dig om att det måste vara/bli billigt.

En uppmaning till alla er, kom med prisvärda köks (och även badrum) tips till oss som inte är gjorda av pengar.

Misstänker att det finns massor av bra saker ni pysslat ihop för en billig penning :) !!

cia sa...

härliga tips, den gamla kryddhyllan i plast med genomskinliga lådor i hörnet på första bilden gillar jag, vi får se hur det blir med vårat köksbygge i höst , det har kommit nya saker i vägen- (se min blogg)och jag vet inte om köksrenovering lämpar sig med småtussar i huset

Bim sa...

*ler*
Ja, det köket... hrm, tror jag kan köpa det mesta av det där ja... förutom EN sak... kan inte, fråga inte varför... men det röda bordet med stolarna, nopp... där går gränsen, hihihi... annars, topp...
Må så gott... värmländska på bloggtur... kramis...
Sjöbackas blogg

LoX sa...

Har inga tips förutom att en arkitekt berättade en gång för mig att det är samma fabrik som tillverkar stommarna till IKEA och Marbodal (tror jag att det var - någon av de stora var det i alla fall).

Lycka till med köksbygget!!

Hulda sa...

Så flotte bilder! Her var det virkelig mange fine tips å hente.

Anna sa...

Jag som tänkte att jag skulle tipsa Minna om det här, men det behövdes visst inte;) Jättehärliga bilder!

Karna sa...

Her gikk jeg rett tilbake til 70 årene, he,he...Kommer ikke på noen bøker med kjøkken, men de finnes nok, får ta deg en tur på bibloteket. Ha en fin helg!

Jenny sa...

Jag kan tyvärr inte tipsa om en bra bok om kök, men i nya numret av Hus & Hem fanns ett kök i provensalsk stil som var jättefint. Sen kan man titta sig matt på olika kök på den här hemsidan: www.kokstrender.se Jättebra sida där bilderna är uppdelade i olika kategorier t.ex. vita kök, träkök osv.

agata sa...

Sånt här gillar jag! Mycket vitt men ändå med färger, spännande föremål att vila ögonen på och massor med humor i inredningen.

agata sa...

Förresten – kökstips: har kollat lite på epoq.se, och utan att ha allt för mtorrt på fötterna, så verkar de vara ganska billiga. Eller är det för att de säljs på Rusta som jag har fått det intrycket?

Vårt framtida kök kommer nog bli enbart underskåp, med ett stort skafferi och ett stort, hemmabyggt vitrinskåp (Av gamla spröjsade fönster) att förvara glas och porslin i. Dessutom en hembyggd köksö av gamla köksskåp.

Men vi är inte där än... Först måste det gamla köket kastas ut och den fula plastmattan ersättas med linoleumrutor.

Antal som kikar just nu: