15.10.06

Prinsessan på ärten

Visst vore det en dröm att kunna sjunka ner i en sån här säng?! Meen, eftersom bäddning inte står så där jättehögt på vår priolista så får det nog stanna vid en dröm. Ni som har en sån här säng, vart 17 gör man av alla kuddar?! Så vackert - men i mina ögon - så opraktiskt!

Bilden: Ralph Lauren

14 kommentarer:

Anonym sa...

Ja hva gjør man med kuddarna? Har undrat på det selv, må ju vara et himla jobb å stæda undan dom varje kveld. Jag vil også ha det fint på mitt soverom, men er for lat, orker inte å styre så mycke på kveld och morgon, men drømma kan man ju : )

Anna sa...

Den ser mysig ut, men kuddarna taf ju upp hela sängen, man får väl ha en garderob där man lägger de när sängen ska användas. Men det verkar himla omständigt.

Karna sa...

He,he er sikkert ikke så lenge en gidder å pynte med så mange puter, blir vel liggende i en krok til slutt....Men fint å se på er det!

Snuffie sa...

Verkligen vackert.. Jag tycker väldigt mycket om massor av kuddar typiskt amerikansk bäddning älskar jag..

Snäckan sa...

Instämmer till fullo. Hos oss ligger nästan alltid överkast och kuddar bara i en hög på golvet ;-)

Anna sa...

Ser underbart ut!! *drömmande* Men hur opraktiskt som helst, för hos oss skulle kuddarna hamna på golvet och sen skulle hunden hamna på kuddarna och då skulle dom vara håriga och då skulle jag få tvätta och det tycker jag e tråkigt! :)

Celia sa...

Jaha, nu vet jag varför vår säng inte ser ut så där. Maken är alldeles för praktisk och jag för lat. Alltså inga kuddar i överflöd här inte. Vad synd...

Han Pors sa...

Vad kul med alla dem kuddarna! Har du inte tänkt på en kuddkrig? Det var mitt första tanke! Men jag har barnbarn, det är väl där kommer inspirationen ifrån!
Han

Anna sa...

Prinsessan på ärten is my middle name, anser min man i allafall. Fast jag har inte så där många kuddar på sängen - än.

Line sa...

Nydelig seng! Men det er upraktisk med så mange puter. Vi har seks puter i sengen og det er egentlig 4 for mange...hehe ;)

Lyck-Annas sa...

Ett tips!
Ha en rullbar låda under sängen som du enkelt bara drar fram och skyfflar ned alla överflödiga kuddar i.

Anneli sa...

Myyys.....snark...

Malin sa...

Jag har en del kuddar när jag bäddar. Jo, jag är en sån där som bäddar varje dag.
På kvällen lägger jag överkast och kuddar i en härlig gammal tvättkorg/mangelkorg som jag fått i "förskottsarv" från min mormor (som i sin tur fick den i arv)

Lantliv sa...

Vad kul att ni alla gillar kuddhögen!!

Celia: Jag skrattade gott åt ditt inlägg - det är som om jag kunde skrivit det själv!

Lyck-Anna och Malin: Två superidéer!! Låda funkar tyvärr inte till vår säng, men en stor fin korg skulle ju kunna gå (hmm, måste nog jobba lite på det där med latheten först tror jag)!!

Antal som kikar just nu: