9.2.07

Lite senare

slank jag in på Panduro för att se om de hade något jag kunde göra dopkort av. Jag hittade fler nya ark från BasicGray! Jag fastnade för det här pappret ur serien Blush. Urvackert! Arken kan man göra mycket snyggt med, jag har bland annat använt ark som bakgrund när jag fotat saker. Kika gärna in i Magasinet från Cosas för ett exempel!

9 kommentarer:

Tina sa...

Åh så fiffigt att använda sådana papper som fotobakgrund, det har aldrig slagit mig. Tack för tipset. Trevlig helg! Hoppas ni får det trevligt på dopet.

Lantlivs Anna sa...

Tina: Det är ett superenkelt sätt att förändra sig lite när man fotar!!! Testa gärna - arken är verkligen prisvärda om man "sköter om dem". När man ledsnar på dem så kan man ju göra söta kort av dem, eller använda som omslagspapper till små presenter! Ha en go helg du med!

Nilla sa...

Jag har gjort likadant. (funderar på om jag har publicerat det i bloggen eller ej.) Det är så härligt med scrapbookingpapper! Man kan ha dem till mycket, precis som du säger.

Lantlivs Anna sa...

Nilla: Visst är det kul att kunna variera bakgrunder? Eftersom arken är så fina får jag bra lust att böra med scrapping :D!

Ha en skön helg kära Nilla!

Kattfot sa...

Å så fint papper du hittat...kanske dags att göra ett besök på Panduro snart igen :-)

hulukvarn sa...

Vilken fin idé, jag ska nog till panduro på måndag!! kul, då blir det lite mer pyssel...

anneli sa...

Vilket fint papper du hittat!:) Måste nog botanisera lite på Panduro. Jag vet ju hur fina bilderna du tog till Magasinet blev, så jag får väl härmas lite :) Ha nu en trevlig helg!

Anna sa...

Vackert papper!! Vilken bra ide med fotobakgrund!! Hur gick sko jakten?
När min dotter döptes för 11 år sedan var det fyra barn som döptes..Gick jättebra! Man fick boka kyrka samma stund som hon föddes för att få en plats i skälig tid. Fullproppat! antar att det det är därför som det är massdop.;) Ha det så kul på dopet.
blandblommoroblad

Lantlivs Anna sa...

Hulukvarn och Fröken Kattfot: Det tycker jag absolut att ni ska göra. En varning dock, det är stor risk att man blir ruinerad om man beger sig till Panduro :D!

Anneli: :D! Jag tycker absolut att du ska införskaffa lite ark, eller snygga tapeter så du kan variera bakgrunden när du fotar till Cosas!!

Anna: Nää, skojakten blev inställd - det kommer ett inlägg om varför :( Är det så man måste göra för att få plats i kykan :D? Mm, det låter mysigt!

Antal som kikar just nu: