25.4.07

Hos patinastores.com finns just nu massor av tokroliga presenttips inför mors dag! Brukar du fira - eller bli firad på mors dag?

9 kommentarer:

Lime sa...

Tack för tipset! Jag är såå dålig på att hitta på presenter så det här är säkert en himlans bra sida för mej :-)

Mimmi sa...

Tack för länken :-)! Vi firar alltid mors dag med fika, blommor och en liten present!

Bodil sa...

I vår familj brukar vi fira om det passar. Sedan vi fick barn har jag själv blivit uppvaktad på morsdag. Ofta med en liten present från en superbra inredningsbutik vi har här i Trosa och som också finns på nätet: formodesign.com. Det är ett smart drag av övriga två familjemedlemmar eftersom jag gillar allt i den butiken.

Camillas lockar sa...

Jag har aldrig blivit firad, nu är det första gången som Peo ska uppvakta mig :-) Hehe, ser jag fram emot! Tack för länken, den ska pappan få...

Vildängel sa...

Jag har inga barn så firad blir jag inte - men jag brukar försöka att komma ihåg min mor med åtminstone ett telefonsamtal :)

Lantlivs Anna sa...

Lime: Jag hoppas du hittar något inspirerande! Dålig på presenter? Ja du, då är vi två!

Mimmi: Vassego! Mm, vad mysigt det låter.

Vi har aldrig firat mor- eller farsdag i vår familj. Det är först nu sen jag träffade O. som jag har varit med på såna firande.

Bodil: Men vilka raringar :D! Jag måste kolla upp butiken du gillar!

Lantlivs Anna sa...

Camilla: Jag hoppas Peo och pappa hittar på något riktigt skoj åt dig på din första mors dag:D!

Lantlivs Anna sa...

Vildängel: Jag ska försöka komma ihåg att ringa lilla mamma jag med - vi får påminna varandra :D!

moderncountry sa...

Hehe...Jeg selv ingen mor men jeg pleier å feire min. Vel, iallefall da jeg bodde i Norge. Nå vet jeg ikke lenger hvilken dag de kommer på og deet varierer jo fra Land til land.Men godt tips til de som feirer det!
Jeg vet akkurat hvordan du føler deg, du som bor i Leilighet. Jeg bor selv i et hus med 3 etg. Men det er smalt og på 110 kwm. Som du skjønner er det da veeeeldig små rom, noe som er helt typisk for Nederlandske hus. Jeg synes det er innestengt og jeg gleder meg når vi flytter til Norge neste år å få kjøpt et Norsk hus med rom og bevegelsesfrihet! Huset du postet var jo aldeles nydelig, så jeg skjønner du begynte å drømme :)
Herlige bilder!
Ha en fin dag! :)

Antal som kikar just nu: