18.6.07

Vaxduk

För två veckor sedan hittade jag äntligen min efterlängtade, rödvit prickiga vaxduk på Hemtex! Rea, färdigsydd och hela tre meter lång så det var ju bara att slå till. Vilken enormt lyft för vårt kök! Jag kan stirra mig blind på hur fint det blev - hela köket blev otroligt glatt och sommrigt! Att det sen är superpraktiskt med vaxduk är ju dessutom ännu en orsak till att jag vill ha MER och ännu fler härliga mönster! Jag hittade det här mönstret Fresas, på Barntyger.se och blir vansinnigt frestad! Har du vaxduk på bordet i sommar?!

16 kommentarer:

Pulsatilla sa...

Ja, jeg har voksduk. Med Laban & Labolina :-D Hei forresten, tror ikke jeg har hilst på deg før - men har smuglest bloggen en stund.
Hilsen Pulsatilla

Flitiga Myran sa...

Oh yeah! Jag har en kanonfin från Aspegren i rosa och svart. Fast det är egentligen inte vaxduk, det är pvc-behandlad bomull, så det känns som tyg men man kan spilla på den. Bra va!?

Susanne sa...

Jepp har en från Hemtex med lite små blommor på. Himla praktiskt när man har många som kladdar. Sen finns det så många söta. Man kan ju byta ;-)
Må så gott!

Anonym sa...

Jajamänsan, jag har alltid vaxduk på bordet. Helt nödvändigt när man har barn... iaf i mitt tycke. Jag samlar ständigt på mig vaxdukar som jag tycker om, även om de inte kommer till användning med en gång. Den limegröna vaxduken med vita prickar som jag har på köksbordet köptes förra våren men hamnade inte på bordet förrän i mars nån gång. Bra att ha!

Anonym sa...

Det finns massa roliga vaxdukar, ute har vi nu en som ser ut som riktig spets.

Brunkullan sa...

Japp! En som ser ut som spets från RUSTA...!!
Och är så sugen på två andra. Bla en småprickig ljusrosa (minns inte var jag sett den dock....:-( ) och en med fina rosor från Au Maison. Finns bla på Gruvgatan 13!!

Susanne

Anonym sa...

vilken somrig och fin vaxduk!

linnea-maria sa...

Japp ibland. Jag hittade jättefin på rusta i genombruten spets. Praktisk? Nää inte ett dugg men man behöver i allafall inte stryka den.Eller vax den är helt i plast

åsa sa...

Japp, en urtjusig svart med svart medaljongmönster! Den är så fin! Fast väldigt osomrig måste jag säga... :-) Fast vi äter inte inne så jättemycket på sommaren...

Anonym sa...

Jättefin! Jeg elsker HEMTEX, alltid gode tilbud der. Sist nå så kjøpte vi en henge-stol, og den er bare sååå skjønn! :)

Anonym sa...

Å, det var verkligen somrigt med jordgubbar på.
Nej, själv har jag ingen vax duk.
Men hade förr=småbarn
/S

Anonym sa...

i know! precis den rödprickiga vaxduken från hemtex köpte jag till mammaoch pappas altan! Det är inte klokt vad den piggade upp bland allt det blå de har där ute.. !!!
:D

Hulda sa...

Stilig mønster på den voksduken! Gå inn og se på min blogg, gjorde noe fikst med voksduk i går. :)

I Veras hus sa...

Röd-och vitprickig! Låter som i min smak..Fanns den på Hemtex?
Näe,jag har ingen vaxduk faktiskt och ingen duk alls på bordet.
Har däremot nitat fast vaxduk på mitt sybord,blek turkos & vitrutig.

Jennyshemochharmoni sa...

Vilken härligt somrig vaxduk! Superfin! Trevlig midsommar!

Anonym sa...

Åh vilken somrig och fin! Själv tänkte jag måla om mitt fula slitna trista köksbord till vitt och häfta fast en snygg vaxduk på bordsskivan! I tanken ser det väldigt fint ut. Problemet är bara att ta sig tiden att göra det....en annan dag.