28.7.07

Tillbaka i stan

Då sjunger semestern på den absolut sista versen, på måndag är det dags att ta plats bakom skrivbordet igen. Turligt nog så känns det ganska skönt att återgå till normala gängor. Jag och Oscar har seglat runt Skåne i fem dagar och när regnet aldrig slutade att falla, beslutade vi oss för att lyxa till det med hotell och massor av god mat, i dagarna fem. Ett vildsvinspett till och jag faller i koma :) Jag måste säga att nu vet jag varför alla sjunger Skånes lov - ett underbart landskap som jag vill se ännu mer av!

I love Skåne!

BILDEN ÄR TAGEN UTANFÖR EN BUTIK I TOREKOV

4 kommentarer:

sara sa...

vad härligt att du tycker om Skåne. Det är vackert här, jag bor mitt i :) Österlen är särskilt vackert och att åka dit är verkligen "sommar". Vilken härlig sommarbricka du har gjort,jättefint!

Lantlivs Anna sa...

Sara: Det lilla jag hunnit med att se är helt fantastiskt - så vi kommer tillbaka!! Mja, det är ju inte jag som gjort brickan, den stod utanför en butik i Torekov. Jag tyckte om den, eftersom jag älskar Greengate!!!

Cia sa...

Tillbaka i stan... Mmm jag är en riktig stadsråtta (uppväxt på landet) men skulle gärna köra lantlig stil... Jag hittade hit från bloggtoppen för att det drog i mungiporna när jag läste din beskrivning "Jag har tröttnat på hård och kall inredning, pumps och ytliga modebloggar"

Jag håller med om allt utom pumps... Jag har knattat i högklackat från det att jag var 13 år... Det gör man på landet! ;-) Om man är lite knasig ...

Hur som helst har du en härlig blogg!

Lantlivs Anna sa...

Cia: Krattat i högklackat?! Gud, det skulle jag vilja se :D

Antal som kikar just nu: