24.8.07

Trevlig helg!

Nä, när man får "gamnacke" av att sitta framför datorn dygnet runt är det dags för en paus! Jag önskar er en härlig helg och hoppas få träffa er igen nästa vecka!

Have a nice weekend and I hope to meet you again next week!
Bild: Shabbychic

10 kommentarer:

My White Cottage sa...

Önskar dig en skön helg också!
Kraaam!

Monkan sa...

Men tjena, den var bra !!! Bäst man passar sig....
ha en fin helg
kram monika

Anonym sa...

Trevlig helg! Kram kram :)

anna k. sa...

Vårt Nya hem: Du å!

Monikas lugna vrå: Visst var bilden kul? Det är precis så jag känner mig i nacken så en paus blir välbehövlig!

Ljuvligt hemma: Kram 'right back at you'!

Hulda sa...

Det var et fint bilde, så virkelig innbydende ut. :) Flotte ting House Doctor får inn til høsten. Alltid noe å ønske seg. :) God helg!

Susanne sa...

Hoppas nacken har rätat ut sig efter helgen! :-)
Må så gott!

n o r d i n g å r d e n sa...

Härligt inbjudande säng!! Ja, det var ordet, gamnacke!! : ) Känns som om jag fått en sådan med sen jag började att blogga.... Ha en skön söndag! Mari.

Anonym sa...

Hoppas du haft en trevlig helg, Och vad vackra sängkläder!
/S

Anonym sa...

Fortfarande ont i nacken?
Själv har jag träningvärk i rumpan efter att krupit omkring på knä i helgen och planterat lökar i vår nya fina häck, som är inköpt på en viss plantskola som har väldigt trevlig personal :) vink, vink :)

Amelie78 sa...

Hei!
Jeg er fast "leser" på bloggen din, har linket deg og håper det er greit :-) Synes du er så flink med stil og farger og lar meg inspirere av din lantlige stil.

Jeg skal gifte meg i oktober, og har så lyst til å dekke/ dekorere bordet med romantisk, landlig stil -> retning shabby chic. Har en del tanker, men føler jeg trenger mer inspirasjon. Har lett og lett + googlet med søkeord i alle varianter, men finner INGEN bilder av borddekking til bryllup i denne stilen. Er litt frustrert :/

Det er slett ikke sikkert du har tid eller mulgighet :), men jeg spør deg - og evt andre bloggere som leser dette: Har du noen bilder av flotte bryllupsbord med denne stilen? Lysrosa roser, glass og stearinlys, romantisk/nostalgisk stil? Eller eventuelt ideer i hodet? :-)

Mailadressen er i såfall: oktoberparet@gmail.com

Takk for en fin blogg! :)

Amélie