10.10.07

Lite julbling från Åhléns

Jodå, jag är bra sugen på att uppdatera vårt lilla förråd med julpynt. Åhléns kommer som vanligt med massor av julpynt - i alla färger och utförande. Min favorit av de här tre glittrande dekorationerna är glasbollen med renen - den är ju både kitchigt kul och julig!

14 kommentarer:

perlan sa...

Åhh jag riktigt längtar efter advent och julen! Ska ta och uppdatera julgrans dekorationerna i år.. Jag har alltid bara haft rött i min gran.. men är så sugen på vitt och silver! :)
kram

Anonym sa...

Haha, ja renen var kul!!

Lantlivs Anna sa...

Perlan: Hos oss är det också rött som har gällt i granen (den enda gång som vi haft gran tillsammans). Är precis som du sugen på att köpa lite vita och glittriga dekorationer!

Anna: Visst är den skoj!!

Koselig koselig sa...

Farlig lekkert!!!!!

Mia sa...

Längtar efter att få shoppa lite grann till julgranen och till jul, underbara saker från Åhléns! kram

vildängel sa...

jag försöker att inte fundera så mycket på att det snart är jul, vinter, kyla och snö jag.... *s*

Engsroom sa...

Jag har sett att det kommer mycket fint på Åhléns till julen. Jag brukar har flera granar hemma en i silver sen har jag en som har röda äpplen på sig också får se vad det blir i år det är ju kul att köpa nytt.
ha det så gott!
Ella

SEASIDE LIVING sa...

Man blir verkligen sugen på julshopping när man ser de här bilderna! Renen var ju himla rolig!

Kram från Jenny

Charlotta sa...

Det där var ett bra tips, jag har inte tänkt på Åhlens. Jag får ta en titt nästa gång jag är till stan. Jag ser fram emot att få börja pynta och i köket ska jag ha nytt pynta. Ha det bra! Kram kram!

linnea-maria sa...

Åh Åhlens har alltid jättefint bling, det är mycket jag ångrade att jag inte köpte där. Fast förra året tyckte jag att de hade höjt priserna så mycket på blinget. Då var det Rusta som sålde mycket fint i glas, som jag inte vågade köpa pga ny kattunge och småbarn... /linnea-maria

mintid sa...

Ja Åhlens har mycket mycket fina saker!...
Får nog ta mig dit.
Går var dag på IKEA när jag äter lunch där så det tröttnar man på nu o dessutom har man sett sortimentet genom jobbet ganska länge...

Lantlivs Anna sa...

Hej på er alla rara! Vill bara tacka för alla kommentarer - med datorn i en låda hinner jag tyvärr inte att svara er alla personligen. Men en stor kram till er, det hinns alltid med :)

iHanna sa...

Jag håller med dig, skulle vilja ha den där renen till knoppar på min byrålåda!

Evasleva sa...

Folk påstår att det är tidigt men jag längtar också efter julen. jag har redan köpt ett par julgardiner till vardagsrummet och letar för fullt tyg att sy fina julgardiner till köket.

Antal som kikar just nu: