17.1.08

Kommer inte brevbäraren snart?!

Gissa om jag - som lovat att tänka på miljön under 2008 - kommer att lusläsa nästa nummer av Lantliv? Redaktionen har förstått att ekotänkande ligger rätt i tiden, och att vi, deras läsare vill veta mer. Tyvärr så är det ju lätt att tänka TRIST när man tänker på exempelvis ekokläder och inredning. Det har redax lovat bot på, för så här samanfattar de det kommande nummret:
"För oss på Lantliv är naturen en viktig inspirationskälla – både i jobbet och privat. Därför bestämde vi oss för att göra Lantliv 2/2008 till ett ekospecialnummer. Vi visar mode och inredning som är allt annat än beige. Matkreatören Renée Voltaire delar med sig av sin gröna matfilosofi och sina bästa ekologiska recept. På alla våra plocksidor finns också inspiration för ett grönare, skönare lantliv. Och som vanligt innehåller numret flera charmiga hem på landet och så bjuder vi på vacker inspiration för sovrummet."
Lantliv nummer 2 kommer ut i handeln den 22 januari..
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
The next issue of Lantliv is going to be about eco friendly fashion and interior design! I can´t wait for the postman to come!

17 kommentarer:

Stämningsfullt sa...

Bra där! Verkar riktigt lovande. Fast man skulle ju bli väldigt förvånad om det inte var ett bra nummer från Lantliv :)

Anonym sa...

Yaaay! Mitt favorittmagasin Lantliv! Det finns faktisk nesten ikke bedre interiørmagasin! Jeg leser det religiøst fra perm til perm varje månad!

Hem och Lycka sa...

Härligt! Den kommer nog närsomhelst, kanske imorgon rent utav..? Lantliv är ju den bästa svenska inredningstidningen alla ggr! kram

Karin sa...

Ser fram emot att läsa nästa nummer! Mer eko åt folket. :D Trevlig helg!
kram

Lilla Blanka sa...

Lantliv är så mysig, man blir sällan besviken utan kryper upp med den i soffan o bara mysläser med ett leende på läpparna :)
Kram
Mia

Jennie sa...

Härlig tidning, och ett stort plus att det tar upp sådant viktigt som miljön....!

Martina sa...

Som någon redan varit inne på; man blir aldrig besviken på den tidningen.

Körsbärsgården sa...

Det är tydligen inte bara jag som väntar!
Den låg i brevlådan och bara väntade då jag kom för att hämta posten idag, nya numret av Lantliv. Efterlängtad, kan man säga, och ännu mer efterlängtad om man är hemma och är sjuk. Efter att ha krupit upp i soffan, insvept i en tjock filt och med Lantliv, kände jag mig lite, lite bättre!

Kram från krasslig Karin i Körsbärsgården.

Fredrik / Vit design sa...

Verkar som om det kommer bli ett bra nummer! Och nu är det "bara" 4 dagar kvar ;) kramkram

Anonym sa...

Jag kanske måste ge den en chanc till.... :)

Gry sa...

Åh, då MÅSTE jag köpa den! Brukar annars köpa Lantliv ibland. Fast efter jag började blogga känns det nästan onödigt att köpa tidningar, man får ju så mycket bra tips och inblick i vackra hem och saker ändå, hi,hi...DET är att va miljövänligt, eller?

Hm, vi kanske skulle starta en egen "kampanj" i bloggvärlden, uppmana alla att lämna in bra miljötips för vardagen och sammanställa dessa. Alla kan ju göra rätt så mycket med liten insats egentligen....

Ha en skön helg! Kram Gry

Unknown sa...

Smög in och kikade runt här hos dig. Trivdes så bra att jag länkade till dig, så jag ska kunna komma tillbaka fler gånger.
Tack för titten.
Kram Vero

-- sa...

Va bra att de har ett sånt specialnummer, det är ju så viktigt att vara eko-medveten idag. Ser framemot att läsa den. Ha en bra dag! Kram maria

linnea-maria sa...

Har precis bläddrat igenom mitt ex av Lantliv. Varenda sida genomsyras av eko tänk. Det är jättebra, hoppas att de kommer att fortsätta lite på den trenden. /linnea-maria

Anonym sa...

Apropå miljötänk, så har lindex fått in en hel del fina ekologiska barnkläder. Inte dyrare och jättefina. Om man endast vill göra några få förändringar mot ett mer miljövänligt liv så tycker jag att man ska ha nyckelordet "plantage" framför sig; kaffe, bananer ,socker, kakao och i detta fall bomull. Humanekologi med andra ord, det är extrem skillnad på arbetsförhållanden på ekologiska plantage och "vanliga", finns till och med canser varianter som endast drabbar kvinnor och barn, då det är de som tvättar produkterna så vi ska slippa de värsta kemikalierna... 25 kr kilot för krav och rättvisemärkta bananer känns med ens billigt... Tack för en bra blogg!!!

Unknown sa...

Jag fick den i dag!
:-)
/B
www.lyckligagatans.blogg.se

IKT i min vardag sa...

Får kolla om den har kommit till affären morgon! Eko-tänket passar mig bra då jag vill bli mer klimatsmart. Vacker inredning plus vacker miljö kan ju inte bli fel.
Jag länkar hit, välkommen att hälsa på mig.

Hälsningar Linda