11.1.08

Trevlig helg!

Nä, nu gör jag en paus med bloggandet över helgen. Vi monterar förhoppningsvis ihop lite bokhyllor och tittar på den här. Vad ska du göra i helgen?!
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
I´m taking a break from blogging during the weekend. Hopefully we will assemble some bookshelfs and watch this. What are you going to do over the weekend?
Image: www.florist.com

17 kommentarer:

Weronica sa...

Trevlig helg till dig också. Jag tänker inleda helgen med eftermiddagsbio. Äntligen skall jag se Försoning. Jag, lite choklad och James McAvoy - det blir inte bättre än så ;-)

therre sa...

Det blir mys med familjen i helg :)

Ser fram emot bokhyllebilder :)

Fredrik / Vit design sa...

Trevlig helg! Hoppas filmen är bra :) Själv ska jag iväg på en fackmässa och se vad det finns för nytt spännande att ta in i butiken.. Hörs igen på måndag. Kram

fingerspitz sa...

Detsamma till er. Jag har ju haft en ledig vecka så till helgen blir det jobb tyvärr men efter 8 lediga dagar i ryggen känns det rätt ok.

Anonym sa...

Trevlig helg på dig med!
Montera bokhyllor.. låter som en trevlig sysselsättning,alltid kul med nytt!
Tja, dottern har sin första ridlektion imorgon, så det är lite spännande för henne.. Annars ska jag bara slappa!! :)
kram

Guldkant På Livet sa...

Vacker bukett och underbara färgbilder i inlägget under...ja i helgen väntar lite jobb, konsert och bara en kväll i soffan... ha en skön helg! Mari.

Körsbärsgården sa...

Hej!
Vilken fin blogg Du har! Kul att hitta hit! :)
Här pågår byggnation av en stor klädförvaring av pärlspont och gamla fönster till barnens kläder. De blir ju mer och mer skrymmande ju mer barnen växer... Väntar på alla beslag som skulle komma i veckan, sedan kan arbetet fortsätta. Kommer inga beslag så blir det nog till att börja måla om badrummet i väntan på stor-renoveringen. Projekt saknas inte i ett gammalt hus!

Önskar Dig en trevlig helg gör Karin i Körsbärsgården!

Lilla Blanka sa...

Trevlig helg o ha det så kul bion!
Kram
Mia

Madicken sa...

Önskar dig en trevlig helg! Mysigt att gå på bio;-)

Själv ska jag på olika aktiviteter med barna ;-)

/kram Gry

Randi sa...

Vilken energi-bukett - färgerna riktigt vibrerar!
På söndag SKA vi få sol har "de" lovat!!! Då packar jag ryggsäcken och ger mig iväg på lång färd. Längtar så efter att få promenera med solen som sällskap!
Ha en riktigt skön helg!
Kram Randi

Hemma hos Alva sa...

Trevlig helg! Hoppas bion är bra. Själv så är jag magsjuk så det blir nog inte så mycket gjort den här helgen. /Kram Maria

Hulda sa...

Oi, oi så masse nydelige bilder du har lagt ut på bloggen din i det siste. :) Jeg lengter også til våren. I morgen skal vi kjøpe litt vårlige blomster, har tatt bort jula i dag. Nå er det mye hvitt i stua. :)

Spets och snor sa...

nämnde dig på sätt och vis i mitt inlägg idag :-) kram Helena

P-lina sa...

Hej!
Snubblade in på din sida av en slump ...men blev glatt överraskad så jag glömde tom bort var jag skulle. Fastnade här en bra stund.Du har så underbara bilder, blir inspirerad och vill bara shoppa och renovera (måla allt vitt)
Tack för titten! jag återkommer o länkar til dig!:-)

Luft till salu sa...

Har inte sett den här bloggen tidigare så jag tänkte lämna ett avtryck. Vilken mysig sida! Skiljer sig radikalt från andra "prylsidor". Det var första men inte sista gången jag besökte den här sidan.

Peters projekt sa...

Hejsan!

Ville bara nämna att jag fastnat för ett par av de "widgets" du lagt in på bloggen och därför micklat till det på min egen sida också. Tack för tipset ;)

För övrigt har vi påbörjat renoveringen av hallen nu i helgen. Ja, renovering är väl att ta i. Hallen var i ett mycket fint skick men hustrun vill sätta upp vit råspont som panel. Har precis avrundat kvällen med att plocka bort allt dörrfoder, alla golv- och taklister och satt på förhöjningsringar på alla elprylar (knappar, dosor etc.). Vissa bekanta menar att vi är helt ute och cyklar - "Hallen ÄR ju redan fräsch!".

Och ännu en gång - jag blir glad av layouten och innehållet i din blogg :) / Peter

Koselig koselig sa...

God helg til deg også, så mye fine bilder du har lagt inn her! Herregud som jeg gleder meg til våren kommer! Hoppas sommaren 2008 blir solig, skjønn og varm!

Mys pys :)

Antal som kikar just nu: