23.4.08

Mitt-i-veckan-koma

Dreamhouse pratar om byggkoma - själv har jag hamnat i ett vakum som man kan kalla mitt-i-veckan-koma. Det blir som inget gjort av allt man SKA göra... Just nu skulle jag gärna ligga och svalka rumpan i det där badkaret och sniffa på pelargonerna. Ah, vad skulle man göra utan sina dagdrömmar, det är ju endast dem som kan mota "Luther i grind"?!

Bilderna tog jag på Julita. Här är andra inlägg därifrån.

9 kommentarer:

Tusenfröjd sa...

Åh, ett sådant badkar vill jag ha:-) Pelargonerna har jag men karet hade varit pricken över i:et. Tack för att du kikar in på min blogg emellanåt! Ha det så gott/ Liv

Stämningsfullt sa...

Hej!
Vilket badkar! Jättefint! Jobbigt att få ur rumpan igen bara.....Baljan ser ju ganska liten ut :)
Kram!

Tidsmästarinnan sa...

ja Luther han sitter där på axeln men ibland slår man dövörat till :-)

Sittbadkaret var ju helt ljuvligt!! Julita måste jag kolla upp, det känner jag inte till.

Kram på dig!
S

Fredriks Inredningsblogg sa...

fina pelagonier!

Johanna.B sa...

Gud så underbart fint! Precis den där känslan skulle jag vilja ha på min blivande balkong. Måste träna upp grönheten i mina fingrar! :)

Guldkant På Livet sa...

Julita, där har jag inte varit sen i början av 80-talet hos min dåvarande pojkväns föräldrars sommarstuga, mysigt ställe! Och detta verkar ju vara drömmen, vilka underbara pelargoner och det badkaret, Ja tack!!! Mari.

Anneli sa...

Tyckte väl det var något riktigt bekant över dem :) Å, vad mysigt det är på Julita!

Hem & Lyckas Mia sa...

Sånt där badkar hade jag gärna haft men säger som Stämningsfullt, jag skulle nog ha svårt att komma både i och ur :-D kram!

ANNAANNA sa...

Å jag blir så sjuuuuk... det är så fint. Jag är inte så stor och vill jag så kan jag nog knökla ner mej i en sån där balja *smiles* å tänk vad det skulle dofta, att sitta och bada bland alla vackra Pelargoner.

Antal som kikar just nu: