19.4.08

Odlarbänkar

Mios odlarbänk, från serien Sandhamn har utan tvivel varit den snyggaste bänk som funnits att få tag på i Sverige - men nu kommer Outdoor med sin variant. Tyvärr så ser jag ingen annan råd än att utnämna nykomlingen till klassens skönhet :) Vilken bänk gillar du bäst?!

14 kommentarer:

Stämningsfullt sa...

Hmmm svårt... De är ju himla snygga båda två. men det får nog bli den från Outdoor.
Ha en bra dag!

Villa Humlebo sa...

Ja, det var svårt! Dom är jättefina båda två... Men den vita hade från Mio hade nog passat bäst hos mig, medan den andra var snyggare!
Svårt val... :o)
Varmt välkommen att kika in hos mig!

Tusenfröjd sa...

Jag gillar nog båda! Hyllan ovanför är ju praktisk samtidigt som lådan för jorden oxå är bra... så det blir ett svårt val. Sedan kan jag ju tycka att djupet på båda är lite snålt. Ha en super bra dag i solen! Liv

ANNAANNA sa...

Jag tycker båda två är superfina fast jag hade nog valt den nedre om jag skulle välja at köpa en av de två. Den nedre bänkens överhylla tycker jag är prkatisk (man kan ha snygga växter stående där för jämnan också) samt att själva bordet är stort och lätt att få bort allt skräp och jord ifrån. Det översta bordet är snyggt men... jag tycker det verkar lite oprkatiskt, för liten arbetsyta för min smak och "lådan" under... jo, medans man drar upp något är det väl bra men sen ska man röja ur den...

Om/när (jag bor i lägenhet) jag skaffar något i den stilen så ska den stå under tak utomhus och jag ska ha rinnande vatten i anslutning til den.

Solan sa...

Visst är det svårt att välja mellan dessa men jag skulle nog välja den från Mio. Den skulle passa mig bäst. Ha det gott. // Solan

livetpåfyran sa...

Jag gillar den från Mio, då kan man även ha den till avställningsyta till kalas eller annat...kram Pia

Karin A sa...

Så fina odlarbänkar! Jag gillar båda två, beror på stilen i övrigt. Kanske får bli ett hemmabygge för min del. Trevlig helg!

Guldkant På Livet sa...

Verkligen snyggt planteringsbord, bra tips! Mari. ( Om du sett ngn med mitt namn som kommenterat på massor av bloggar om swapblog så är dt inte jag utan ngn som snoddde mitt namn, suck... Mari.

lottens vita och gröna sa...

underbara bägge två skulle nog väja den från mio ändå.kram och trevlig helg! lotten

cS sa...

Hrmmm, varför måste man välja? Jag klämmer till med bägge två :-)

Iris sa...

Den vita ser lite mer ergonomisk ut. Den skulle kanske passa oss långa människor bäst :)

Ha det bra! /Iris

Johanna.B - inspiration . kreativitet . kärlek sa...

Svårt val. Dom har båda sin charm i sina olika stilar. Om jag ser till mitt eget sommarställe och min egen trädgård skulle jag nog välja den lite grånade från Outdoor.

Fomrspråket och materialvalet känns lite mer moderns och skulle passa med vårt nyrenoverade hus från 70-talet.

Pulsatilla sa...

Helt klart Outdoors utgave - den er fra Secrets Du Potager og jättesnygg!

Randi sa...

Äntligen en riktigt smart odlarbänk!
Min favorit blir förstås den från Outdoor.
Kram Randi

Antal som kikar just nu: