26.5.08

Luktblogg

Det här är första gången jag önskade att jag hade en blogg som luktar :) Det här fånget liljekonvaljer doftar så gott att man nästan blir lite berusad. Buketten får bli en liten present från mig till alla er. För ni är ju för underbara och snacka om att ni förgyller min vardag - i kubik!

12 kommentarer:

Stämningsfullt sa...

Åh tack så mycket!!

Lantlivs Anna sa...

Stämningsfullt: Det är jag som ska tacka kära du!

hallakulle sa...

Det hade varit härligt med en luktblogg! Lika overkligt och omöjligt som det kan verka idag, lika naturligt och möjligt är det kanske i framtiden. Den som lever får se. Kankse bloggar vi även då =)

Hwita Villan sa...

Jaa den doften är underbar!

Hem & Lyckas Mia sa...

*fniss* Ja, det vore väl en fiffig grej med luktbloggar. Tänk vad mycket mer man skulle kunna bjuda på. Nybakad rabarber- och jordgubbspaj, doften av nybryggt kaffe, syréndoft och sen framåt jul varm glögg..

Lilla Blanka sa...

Hej vännen!

Jag kan nästan känna doften även om vi inte har luktbloggar :)

Och åh vad gullig bild i förra inlägget, hihi sött med jordgubbarna på rad :)

Kram & ha en bra vecka!
Mia

Guldkant På Livet sa...

Så ljuvligt... liljekonvalj och syren är de godaste dofter jag vet fr naturen... vilken häftig bild nedan med, med jordgubbar på tork: ) Mari.

Anonym sa...

Hej!
Vågar nästan inte lämna en kommentar hos dig för det var så länge sedan jag gjorde det, men jag tittar in till dig då och då. Du håller verkligen stilen - liljekonvaljer är något av det underbaraste.
Kram
Speja

Anonym sa...

Ja ibland önskar man nästan att man kunde fånga aromen oxå i bloggen - men det känns nästan som att man kan få aningar om den goda doften iaf :D

Annika i Gamla Stan sa...

Hej! Tittade in och drog in doften av underbara liljekonvaljer. Tack för titten...

Annika

Anneli sa...

Tänk att riktiga liljekonvaljer doftar så underbart gott men alla liljekonvaljparfymer stinker!
Jag har förutom allergin blivit rejält förkyld, så jag har knappt något luktsinne. Bakom vårt hur har vi ett skogsparti som just nu är helt täckt av liljekonvalj och den doften kan jag känna - Lycka!

Lantlivs Anna sa...

Hallakulle, Hwita villan, Hem & lyckas mia, Lilla Blanka, Mari, Zoey, Annika och Anneli: Tack för era söta kommentarer - hoppas det "doftade gott" :)

Speja: Nu blir jag ju verkligen fundersam, är det Speja som hade blogg förut? Om det är du är det ju så lustigt för jag tänkte på dig häromdagen, jo faktiskt! Tänkte på alla bloggpersoner som man lärde känna när man börjde en gång... Kul att höra av dig! Om du nu är du då!

Kram på er alla!

Antal som kikar just nu: