9.9.08

Haklapp

Vet inte hur många tusen gånger jag skämtat om att 'jag behöver en haklapp'. Jag har på äldre dar blivit en spillare. Tror inte att jag äger en tröja som inte har någon form av fläck mitt på bröstet. Seriöst, vad tror ni - skulle jag vara söt iförd en sån här?!

Supersöt haklapp och duschmössa från likasom.com

20 kommentarer:

Stämningsfullt sa...

Hihih du skulle nog bli helt bedårande :)
Kram!

rosenskära sa...

Kära nån då! Så puttenuttsött. Så fullständigt oanvändbart, men alldeles alldeles oemotståndligt. Kanske kan användas till dop eller nåt...

Eller på Nobelmiddag, vem vet?

/Lena

AnnaKarin sa...

Stämningsfullt: Tror du verkligen det *tveksamt rodnande* :)?!

Rosenskära: Hm, jag försöker frammana en inre bild från ett dop, eller bröllop. Mmmm, det funkar helt klart superbt, fast nog vore det otroligt skoj med haklapp + duschmössa på Nobelfesten?!

fingerspitz sa...

Jag är helt säker på att du skulle vara sötast i stan med de här grejerna.

Hem och Lycka sa...

Hihi, men vännen då, du kommer bli jättesöt! Pricken över iet är ju mössan såklart ;-)

Jag är också en spillare som behöver haklapp. Jag har numera anammat min fars uttryck "jag har hål i läppen" ;-) kram!

AnnaKarin sa...

Fingerspitz: Hihi, nu blir jag ju såå mallig i min nya haklapp + mössa :) Tack raring!

Hem och lycka: Men vilket superbra uttryck "jag har hål i läppen"! Med risk för att vara lite tråkig så går nog det uttrycket bättre hem hos kollegorna än en haklapp :)

Lilla huset på prärien sa...

He, he... undras om de har någon sådan haklapp för gravida. När jag var gravid spillde jag HELA tiden... antingen på brösten eller på magen! Det var mer en regel än ett undantag.

:)

tekla sa...

Helt underbart söta!

Lilla jag sa...

Haha, det finns ju så många konstiga moden nuförtiden. Så vem vet, kanske skapar du isf en ny trend :)

Skatan sa...

Hm...knivit det där ;-) Är inte helt säker på att du skulle bli tagen på allvar i krusidullmössan och en haklapp som antagligen sitter lite tajt kring en vuxens nacke. Därmed inte sagt at du skulle ha tjurnacka ;-)

Själv vet jag allt om fläckar. Jag avslutar ofta frukosten numera med att stryka av kulmagen mot en smörfläck eller liknande. Just precis då man känner att man är sen och behöver kuta ut genom dörren! Morrr...

Kram och hej!

Skatan sa...

Tjurnacke skulle det vara ...

Vitbalansen - Helena sa...

Lysande idé med haklappen - en sådan skulle jag också behöva :-). För några veckor sedan insåg jag att ALLA mina vita toppar hade blivit oanvändbara på grund av chokladfläckar (min pojkvän tolkar det som att jag äter för mycket choklad, men det kan aldrig bli för mycket choklad) så då tog jag till det tunga artilleriet och körde alla topparna i Klorin. Tadaaa! De blev som nya, så nu kan jag lugnt fortsätta att spilla choklad på dem :-).

Ha en fin onsdag!

Kram från Helena

Guldkant På Livet sa...

Jo, tack en sådan haklapp skulle man inte ha ngt emot att gå runt i: ) Nje, fick en del jobbförslag men inget passande för mej men va fasen, jag har i af försökt, hade inget att förlora... Mari.

Linda sa...

Hahaha... den var ju jättesöt, och med handen på hjärtat så borde jag också ha haklapp ibland... Just för att slippa fläckarna på tröjorna ;O)

Ha en trevlig kväll

Helena/room and serve sa...

Ha ha OSCAR! Vilken schysst kommentar, skrattade jättemycket. Hälsa spöken på Häringe :)

Kram
Helena

Jesper sa...

Hej! Vill bara tipsa om min sida som snart öppnar upp, närmare bestämt den 20 september. Gratis prylar i form av biobiljetter, menybiljetter och presentkort ges ut till medlemmarna, som tack för att dom slutför kampanjer, erbjudanden, tävlingar och besöker andra hemsidor. Allt gratis! Presentkorten som finns kan du använda i över 60 butiker (kläder, smink, hemelektronik och mycket mer). www.gratissajt.se

StyggaLillaLoppan sa...

gapflabb - jag tror den blir för liten....kram

a home far away sa...

Hihi, pröva så får du se:-
Söt är den ivarjefall...men kanske helst på barn, hihi.

Kram Gunilla

Miss Agda sa...

DEn var grymt söt iallafall :-)

snackansdagar sa...

Jag tror du hade blivit sötare än socker!

Antal som kikar just nu: