24.10.08

Me, Myself and I

Maken jobbar och jag ska strax bädda ner mig i soffan med ett glas vin och titta på Sex and the City filmen! Alla verkar ha sett den utom jag. Hoppas bara nu att den är lika bra som tv-serien... Ha nu en fin helg och jag uppmanar dig att damma av de här! Om du har ett sånt här hemma i gömmorna, ta fram det - vi gjorde det för ett par dar sen, och oj vad kul det var! Ännu en gång, ha en superfin helg!!

17 kommentarer:

Skatan sa...

Ok, med ett glas vin i ena handen och fjärkan i den andra, samt förväntningar som inte motsvarar en djuping...ja då blir det bra :) Lite verklighetsflykt är aldrig fel!

Ha så trevligt!

Stämningsfullt sa...

Jag har inte heller sett den....men vill såklart! hoppas att den är bra! ha en mysig kväll nu :)
kram!

Hem och Lycka sa...

Den ÄR verkligen lika bra, om inte ännu bättre - rekommenderas varmt! Köpte filmen i onsdags på Ullared och ska mysa med den i helgen. kram

AnnaKarin sa...

Skatan: Den var mysig, det kom några tårar och man mår bra! Eller kanske det är vinet :) ?!

Stämningsfullt: Klart sevärd!! Missa inte att bunkra upp med godis och vin, hör ju som till :)

Hem och Lycka: Åh, grät du när de möttes på bron? Blev alldeles gråtmild :) Hoppas det blir lika mysigt andra gången (eller kanske tredje?) gillt!!

Tulipa sa...

Hej!
Hoppas filmen var bra! Man blir ju så besviken annars! (jag har inte sett den-ingen tjejkompis som ville...vi verkar ha olika intressen!)
Man får ju tro att balkongen ska bli REN och FLOTT!
Ha en super helg!
Kram Tulipa

linnea-maria sa...

Hejsan! Här är en till som inte har sett den. Jag har inte ens sett serien (tittar ju aldrig på tv). Men kan tänka mig att det är massor med ögongodis (fashion). Ha en mysig quell!! /linnea-maria

Lilla jag sa...

Jag gillade verkligen filmen, men var beredd på en tår eller två..

Lallis - liv och leverne sa...

Jag har aldrig sett den heller. Nu börjar jag undra; varför? *s*
Hoppas att den var bra.
Kram Lallis

T H E R R E fotoblogg sa...

Hej!

Jag blev lite besviken över webshopen, hade gärna sett att de hade typ prydnandssaker o sånt med, de sålde bara textiler :/

Vad tyckte du om filmen? Jag blev lite besviken (kanske för att alla talat så hiiiimla bra om den!) men den gick att se! :)

rosenskära sa...

Gillade filmen mest för budskapet att män kan man byta ut men riktiga vänner måste man hålla hårt i!

Kram Lena

Kattfot sa...

Hoppas filmen var bra? Har ju inte sett sen ännu, men kanske ska följa ditt exempel vid nåt lämligt tillfälligt. Lät riktigt mysigt :)

Pernilla sa...

Jaha, jag trodde jag var den enda som inte hade sett den! I fredags fick jag sett den iaf och det var en riktigt skön feelgood film tyckte jag minsann :-).

beas barnslikheter sa...

Jag har inte heller sett den. Maken har beställt den till mig så att jag kan se den efter att jag plöjt igenom SAMTLIGA (puh!) avsnitt från hela serien från min DVD-box! :-)

Mammatankar och lite annat sa...

Jag har inte sett den! Måste ta och se den snart! Låter härligt med ett glas vin... men jag ammars så även det får jag vänta på!

Kallholmen sa...

Mysigt med filmkväll...det är också roligt med sällskapsspel det spelar man att för sällan...och i vår familj där alla är tävlingsmänniskor är det alltid en kamp..
Hoppas helgen var mysig.
Carolina

Guldkant På Livet sa...

Hoppas filmken var bra! Läckra julsaker fr Nordljus! Mari.

Ellas Inspiration sa...

den är så otroligt bra! Du lär inte bli missnöjd!!

Kram Karin

Antal som kikar just nu: