21.10.08

{Webbutiker} Svenskt Tenn

Att kalla Svenskt Tenns webbplats för webbutik är väl att ta i men några av designklassikerna går att klicka hem. Om man nu har plånboken till det förstås. Dyrt, ja visst, men klassiker som barnbarnen kommer att slåss om :) !

9 kommentarer:

Anonym sa...

De få gånger jag kommer till Stockholm står Svenskt Tenn på min lista. Jag är så glad för det jag köpt där. Det är så fantastiska mönster och färger. Härligt!
Kram Tulipa

anna k. sa...

Tulipa: Jag ska villigt erkänna att jag aldrig tagit mig till butiken. Bara åkt förbi och tryckt näsan mot bilglaset i hopp om att se något. Nu måste jag ju ta mig i kragen och gå :) För det är ju som du säger, fantastiska mönster och färger!

Anonym sa...

Jag håller med dig om att barnbarnen kommer att slåss om prylarna :) Jag älskar verkligen min hortuskruka som jag ärvt av min mormor. Varje gång jag ser den tänker jag på henne. Fin blogg du har, jag kommer tillbaka!

rosenskära sa...

Ja, de har verkligen tidlösa saker. Hemma hos oss finns bara den billigaste varan i sortimentet (ja, kanske bortsett från tändsticksaskarna) nämligen ekollonglaset. Fast det används flitigt och mestadels om våren eftersom snödropparna blir så fina i det.

Kul ändå att de har en nätbutik, för de finns väl bara i Stockholm.

Lena

Anonym sa...

Roligt med butikstips så här i julinköps tider och ett extra tack för tipset om de fina spetshaklapparna från webbutiken likasom.com super mysig butik. Kunde inte motstå så nu blir det ett paket under granen därifrån också.

Ser fram i mot nästa tips !

Lallis - liv och leverne sa...

Vad kul med butikstips:)
Ha en fin dag.
KRam Lallis

anna k. sa...

Heléna: Trevligt att du lämnade ett litet svar - förstår att du älskar din kruka om den får dig att tänka på din mormor!

Rosenskära: Ekollonglaset är faktiskt den snyggaste saken från Svenskt Tenn - finns det en mer tidlös och vacker design? Och gudars ja, jag kan verkligen tänka mig att snödroppar är vackert i glaset!

Elin: Wow, fler än jag som gått i gång på spetshaklappen!!!! Det är ju för synd bara att den inte finns i vuxenstorlek :D

Lallis: Tack söta du!

Anonym sa...

Svenskt Tenn strosar jag gärna runt i. Det blir dock inte mycket till inköp... Ekollonglaset gillar jag!

anna k. sa...

Charlotte: I do agree!!