29.11.08

Julpynt

Klart att vi måste pynta på! Advent är ju nästan här!
O. har plockat fram vår adventsljusstake i betong m.m. Här håller han på att sätta i ljus i ett fat från House Doctor. Tyvärr så funkade inte det hela så bra... Vi struntade i ljusen och lade några knippen ädelgran i fatet. Ovanpå lade O. julkulor och stack ner några kvistar gran!

Perfekt som bordsdekoration m.m. Snabbt och enkelt iaf! Har du julpyntat?!

10 kommentarer:

Ellen - Charmerende gjenbruk sa...

Hei
Fin juledekorasjon, jeg holder på å pynte nå, men har en bloggerpause.Her blir det kranser av mose og Hortensia, du må gjerne ta en titt.
Klem..Ellen

marianaskeramik sa...

ja snabbt och enkelt är melodin!!
fint julpynt du fått fram
jag har bara börjat lite smått ännu
ha de gott
marianaskeramik

Homepoint-Linda sa...

mysigt med lite julstämning! har en likadan adventsljusstake i betong som jag fyllt med sten i flera år. men i år fylls den med svarta pärlor på tråd!

Guttemamma sa...

Så herlige bider!! God advent!! Hilsen fra Anette

Petronella sa...

Åh det är fler som har dille på julpyntet. Fin blogg, ska läsa mer en annan dag.

Marie sa...

Jättefin bordsdekoration. Själv har jag bar hunnit med att få upp några adventsstjärnor och advenstljusstakar. Men ska försöka att pynta mera till helgen.

Ha det gott i adventsstöket!

Anneli sa...

Självfallet! Man måste ju leva upp till sitt rykte. Sanningen är den att vi jobbat så mycket att vi endast hunnit sätta upp julstjärnor, adventsljusstake och så en herrans massa amaryllis och hyacinter förståss ;) (fast såna som inte doftar så starkt - ifall du skulle få ett ryck och komma förbi. Puss!

Tulipa sa...

Ser mysigt ut!
Kram Tulipa

AnnaKarin sa...

Alla; Tack för era söta kommentarer och jag önskar er alla en skön jul!

Anneli: Jag ska försöka komma förbi dig innan jul! Kram på sig!

Sara sa...

Hej! Jag måste bara fråga om det är din man som håller på med ljusstaken, våra gubbar ä så fall skumt lika. ja fick en smärre chock.. vi höll på och skratta ihjäl oss när han trodde det var han på riktigt först. gå in på min blog får du se. fast ja har inte så nya kort förstås. Mvh ara

Antal som kikar just nu: