31.5.08

Just work, no play

I dag gör jag det här, vad gör du?

Sommarfeeling!! Allt bilder är stylade av den eminenta Eva Lindh.

29.5.08

Beach Bungalow

Hittade det här färgglada hemmet hos Martha Stewart. Saltstänket känns på huden och jag gissar att surfbrädorna står parkerade runt knuten! Här är man verkligen inte blyg utan öser på med färg i stora penseldrag. Undrar varför vi svenskar är så fega när det gäller att använda färg? Är det blyghet eller är det bara det faktum att vi måste "fånga vårt flyende ljus?". Det finns ju som bekant ingen bättre ljusfångare än färgen vitt. Vad tror du?

Kolla in färgen på golvet!
Ilsket rödmålade stubbar! En idé värd att sno :)

P.s Jag var tvungen att skaka av mig den blå färgen på topbilden samt länkar, den passade inte mig alls. Vilken färg på topbilden tycker du är bäst hittills? Den röda, grön eller blå?

28.5.08

Istället för bröllopstårta

Det här inlägget är till bästa väninnan M. och alla "brides to be" som vill ha något annorlunda istället för den klassiska bröllopstårtan!

Cupcakes, cupcakes och ännu mera cupcakes!
Hittade de här smarriga bilderna på Sprinkles Cupcakes.

27.5.08

Mjölsäckar

Jag har i dagarna satt upp mig på väntelistan på en mjölsäck. Lite ironiskt är det ju, folk brukar normalt sätta upp sig på vänt när det gäller dyra designerplagg och väskor :) Franska mjölsäckar är ju bedårande i sin enkelhet, de här amerikanska kusinerna är lite råare och tuffare och inte minst, färggrannare. Fast de här gör man väl inte kuddar av - de är ju ett litet stycke samtidshistoria - som ryms i en liten säck!

Här hittade jag säckarna

26.5.08

Luktblogg

Det här är första gången jag önskade att jag hade en blogg som luktar :) Det här fånget liljekonvaljer doftar så gott att man nästan blir lite berusad. Buketten får bli en liten present från mig till alla er. För ni är ju för underbara och snacka om att ni förgyller min vardag - i kubik!

25.5.08

Vackert väder och jordgubbar!

Hoppas alla ni mammor blivit ordentligt firade idag! Vi har firat mors dag med vackert väder och högvis med färska bär. Finns det något godare än glass, jordgubbar, hallon och björnbär på en bädd av maräng?! Näe, det är sommarsött när sött är som bäst!

Den söta bilden hittade jag här

24.5.08

Sötast i veckan!

Helena från Room and Serve tipsade om bröllopsfotografen Pen Carlson häromdagen. Jag har kikat runt på sajten och bilderna gör en verkligen sååå glad! När man gifter sig brukar det ju kunna sluta med barn :D

"Baby Gabi was all smiles for her first photo session"

Är inte den här bilden blande det sötaste du sett i veckan?
Bild: Pen Carlson Photography Blog

22.5.08

Vem är Sveriges bästa matbloggare?

"Chokladpavlova är en galet god och fräsch tårta som känns otroligt härlig med färska bär på sommaren..."
Jag har fått frågor om tips på bra matbloggar. Tyvärr är inte passionerade matkreatörer mitt område - så, vem är Sveriges bästa matbloggare enligt dig??


Bild och text: Allt om Mat

21.5.08

Uppvakta mamma med ett kort!

Kan du inte fira mamma på Mors dag? Gör som tidigare generationer, uppvakta lilla mamma med ett handskrivet kort! Det här superfina kortet från Cosas skulle göra vilken mor som helst glad!

19.5.08

På byrån


Katherine's card, originally uploaded by littlechook.

Tre karaffer och ett kort. Mer än så här behövs inte för att göra ett vackert stilleben!

Rödgrön röra

Här kommer lite kvällsbilder från köket:Kitchen Aiden som faktiskt tjänar mest som sladdgömma. Jo faktiskt. Det är ju pinsamt med en kock i huset. Och mig ser ni inte baka :)
Pelargonblad och zink - sköna kontraster!
Loppisfynd på fot och en skrynklig vaxduk. Funderar på att slå till på den här i stället för Hemtex megaskrynkliga variant.

12.5.08

Ville-Kulla

Det skulle bli ett inlägg om bokstäver hade jag tänkt mig. Jag hittade så mycket annat kul hos danska Ville-Kulla så att jag nog struntar i alla kåån och äll. Det är ju roligare med några glimtar av vad som finns bland alla tjusiga möbler och prylar i stället. Besök. Nu!

9.5.08

Vinn en halvårsprenumeration på Lantliv!

Om du inte redan prenumererar på en av Sveriges bästa tidningar, ta chansen att vinna en halvårsprenumerationLantliv! Ha nu en superhelg go vänner!

Kramar anna k.

7.5.08

Allt om mat

Känner du? Suktande, lite "ulliga och luddiga" känslor av vällust sprids genom kroppen när man hör ord som blåbärsbullar, mockatårta och fjäderlätt chokladkaka. Allt om mats eminenta sida är extremt beroendeframkallande för en sockergris som mig själv - mumma!

5.5.08

Sköna dagar

Hoppas långhelgen var god för er som var ledig! Själv har jag som mest legat här, det har varit svårt att sätta sig vid burken när det finns så många sköna böcker att läsa och så mycket god mat att äta :) Nåja, tillbaka till vardagen gott folk!Mina fötter sticker upp ur sänghavet.