24.2.09

Kronprinsessan och Daniel

Sällan har väl ordet Äntligen varit mer passande och uttalat än i dag! Jag tänker inte vara långrandig utan kort bara säga; "Lycka till nu, jag är verkligen glad för eran skull"!!

P.s Kära Victoria, vad glad jag blev för din skull när jag upptäckte att din Daniel, han har ju hur mycket humor som helst ju!!!

7 kommentarer:

Anonym sa...

Som Daniel W. sa när de mötte pressen; jag instämmer!

/Pia A.

AnnaKarin sa...

Pia: På jobbet är det kommande bröllopet en riktig snackis i dag med :D

Gnistrande snö sa...

Hej,

kul att hitta hit, många fina bilder och intressant läsning.
Såg ditt inlägg angående hur man tar bort/döljer nav baren i bloggen.
Har hört att det finns risk att bloggen blir deletad om man gör så för att det inte är tillåtet att plocka bort den, känner du till något om det?

Mvh
Katarina

AnnaKarin sa...

Katarina: Näe, jag tog bort min navbar för jag vet inte hur länge sedan så det är ingen risk vad jag vet - prova du att ta bort koden!! Kul att du skrev en rad, nu har jag ju upptäckt din, vad jag kan se, superfina blogg!

Ewa sa...

Hej!
Har följt din blogg ett tag nu och tack vare dig har jag "hittat" Greengates otroligt fina saker!! Har en liten sommarstuga som inreds flitigt i bästa Greengate-anda nu:).Det är jättekul att frossa lite i färger när allt annat hemma mest går i vitt och shabby...Gillar även allt som rör trädgården också!(har fö sökt jobb på Ulriksdals slottsträdgård, med det har väl även hundratals andra också hi hi)
mvh Ewa B

A home far away sa...

Ja hihi äntligen, ska bli kul att se själva bröllopet, men Silvia verkar mindre road av det hela

Trevlig helg!
Kram Gunilla i Singapore

Maria renoverar 1920-talshus sa...

Hej!
Håller med!
/MARIA

Antal som kikar just nu: