26.11.09

Tips för julbuffén

Om man bor stort så är det nog ganska självklart att man dukar upp julegotterna direkt på bordet. Vi bor litet och dukar upp till gående bord = julbuffé istället.
Porslin, vackra glas och bestick exponerade på ett avslappnat och stilfullt sätt. Vita snittamaryllis i en kanna, är sagolikt vackert i all enkelhet...
Om du har vita linneservetter (klart du har), stryk och rulla ihop dem och lägg på en vacker bricka. För extra piff är det fint med en servettring av något grönt + pumla. Lummer eller olivkvist olivskulle vara fint!
Under jul får silverbrickorna jobba på julbuffén! Dekorera med äpplen och gröna kvistar. Vackert!

Alla bilder är från www.countryliving.com

3 kommentarer:

Skatan sa...

Hej!

Här har du en trogen donna ;) Jädran vilken fart du har tagit! Inläggen står på kö tycks det som...härligt!!

Buffé blir det även här...

SOv gott. Så småning om.

Anna

Stämningsfullt sa...

Hej!
Snygga dukningar där! Jag gillar verkligen idén med linneservetterna!

Anonym sa...

Oh, va fint!