10.6.10

att angöra en vägg

Det spelar ingen roll hur mycket jag än mäter och beräknar, så fort något ska hängas så går det, rent ut sagt, åt pepparn. Man ser så många härliga inredningsbilder och jag blir inspirerad att försöka själv, men att hitta samma balans och känsla, nepp, det är så svårt. Men jag gissar att trägen vinner, för nu är det slut på vita väggar här hemma!

Bilder via Lovely Clusters

5 kommentarer:

::fina:: sa...

Sköna bilder! Gillar tvåan, den var lite tokig. Åh vad jag skulle vilja göra fina väggar här hemma - speciellt vår sovrumsvägg som är apful. Men man vill ju inte direkt lägga pengar i en hyreslägenhet.. Ja, be maken göra dig en Vodka Russian! Läskande :-)

Alexandra sa...

Har försökt en gång hänga och fixa men det blev så vingligt och fult. Blir sugen på att prova igen när jag ser dessa vackra bilder. :-)

anna k. sa...

Josefin: Vår sovrumsvägg är också apful och jag har verkligen grunnat på vad som kan göra den lite trevligare. Så nu ska det upp bilder! Jag har lämnat in en beställning på Vodka Russian till maken så nu ska jag äntligen få smaka! Recension kommer förhoppningsvis :)

Alexandra: Visst är det svårt att få till? I mitt fall, nästan omöjligt. Jag håller tummarna att det ska gå med lite övning!

Frida sa...

Väldigt läckra tavelarrangemang du hittat! Gillar skarpt första bilden, härlig mix i hela rummet!

anna k. sa...

Frida: Vad roligt att du hälsade på!

Antal som kikar just nu: