12.6.10

missöden i köket

En nackdel med att dricka gott, med alkohol i, är att det blir lätt att tappa saker. När maken skulle fylla på i glasen gled Schweppesflaskan ur hans händer. Flaskan åkte med en dunk ner i köksgolvet, tippade över, och for som en raket genom heeeeela lägenheten.

Med hjälp av kraften i kolsyran sprejmålades det, mycket snyggt och prydligt, röd dryck över både hall- och parkettgolv och upp på väggarna. Behöver jag säga att feststämningen la sig rätt snabbt när vi fick ägna resten av kvällen åt att torka upp söt, kletig läsk? Jaja, jag lär ägna förmiddagen åt att torka av alla golv, en gång till, eftersom man nu sitter stadigt fast om man försöker gå på köksgolvet. S-n-o-p-e-t var ordet!

Fast tack och lov finns det ljus i köksmissöden med. Den här skålen med bigarråer är nu tom och nu väntar en dans med moppen! Ha en fin lördag allihop!

2 kommentarer:

::fina:: sa...

Förlåt mej men oj vad jag skrattar! Jag riktigt såg framför mig hur flaskan for iväg som en raket! Ta det lugnt idag, hörrni ;-)

anna k. sa...

Josefine: Hmm, moppandet är avklarat och nu väntar soffan för huvudvärken som jag drog på mig i går kväll, den är rätt mördande ;)