16.12.10

David Prince


Älskar de monokroma, murriga färgerna, i David Prince bilder. De mörka tonerna i den sista bilden känns trygg och "omslutet ombonad" på nåt sätt. Jag börjar faktiskt på att fundera om jag ska våga måla köket svart. Vårt kök har jättefönster och är så ljust att det, på sommaren, känns som om att sitta i en ljuslåda... Skulle du våga att måla ett rum i svart eller mörkgrått?   

4 kommentarer:

Maleviks Rosenträdgård sa...

hmmmm.....VITT e ju min färg......
Men just nu kanske man får en överdos av vitt :)

SÅ missa inte

S
A
T
U
R
D
A
Y

S
H
O
W

O
F
F

till helgen......
Välkommen att vara med :)
Håkan

anna k. sa...

Håkan: Min med, den kan man aldrig få för mycket av :) Vi hakar på ditt förslag!!

::fina:: sa...

Underbara bilder, föll speciellt för nummer två. Hmm jo jag skulle vilja göra något lite djärvare, mustigare och mindre vitt. Vår lägenhet är helt i vitt som bas och eftersom vi hyr har vi inte brytt oss om att göra något åt det. Men visst drömmer jag om ett mer ombonat hem med iaf lite mörkare väggar. Tror ett kök i mörkgrått skulle kunna bli jättesnyggt!

Emma - EoE diary sa...

Har länge varit sugen på mörkblå eller mörkgrå väggar. Om jag vore bättre på att måla själv skulle jag nog våga men nu vet jag att det handlar om betalda hantverkare och får nöja mig med mina tapeter ett tag till. Jag älskar lampan på väggen och sänggaveln med knappar.

Antal som kikar just nu: