13.4.06

Glad påsk från Milly, Tilly & Anna!

Jag & Myran, Anneli, postade om scrapping. Ett fenomen som inte var så vidare bekant hos någon av oss. Jag kastade ur mig en liten utmaning; "Vi kanske skulle göra påskkort"? Varesig jag eller Anneli är väl inga jättemästare på klippa och klistra, så vi valde att köra påskkorten "digitalt".

Jag tyckte det var jättekul, men precis som Anneli sa; "Man får prestationsångest"!! Men det får vi bjuda på, uppgiften var jättekul och det är det viktiga! Nu ska jag lägga upp min påskhälsning till er alla och sen gå och kika på Myrans! Gör det ni också! Länken kommer här!

Glad Påsk till er alla och en jättekram till dig, Anneli!!!

/Anna

8 kommentarer:

FlitigaMyran sa...

Har stått i köket och lagat lax, som strax skall intagas till en flaska champagne:)
Nu spang jag ifrån för att se hur du lyckats - och jag måste ju säja: Med bravur!! Det här har varit mycket roligt, vi kör en retur till jul- definitivt! Om inte redan till midsommar, eller kanske kräftskivan...
Stora famnen till dig!
Anneli

Lantliv sa...

Champange?! Jo, jag tackar jag, här blev det öl och kyckling! Ha en mysig kväll och absolut, vi ska definitivt köra en "rematch". Det här var askul!!

En stor Påskkram till dig å!!

Mumrik sa...

Ok flickor, hockeykväll (!!) o jag kunde inte hålla mig från att anta utmaningen. ;-)

Glad påsk kramar till er båda.

Deb sa...

You have a lovely site. I don't understand the language, but am enjoying the beautiful pictures. Thank you for visiting my blog.
Debbie (Homespun Living)

Lantliv sa...

Thank you Deb!! See you soon again!

Linda sa...

Jag scrappar och har faktiskt lagt upp ett par påskkort för några dagar sedan. :)

Lantliv sa...

Hej Linda!

Gud så spännande - måste genast gå in och titta!

slw1111 sa...

On account of this, in 1969, the Speedmaster was worn on the Apollo 11 mission and became the first, simply, replica watches uk only getting worn the moon.As though that werent enough, the Speedmaster have also been worn by both American astronaut Tom Stafford and Russian cosmonaut Alexei Leonov throughout the famous Apollo-Soyuz space rendezvouz.

Antal som kikar just nu: