22.5.06

I fantasin!

Joo, det här är faktiskt bröllopstårtor! Fantasifulla, eggande, fulla med socker, och som undersköna, kitchiga konstverk i sig! Jag har aldrig ätit en amerikansk (så klart) bröllopstårta och vet inte hur de kan smaka, men nog triggar de fantasin?!

Något för ditt bröllop :) ?!

/Anna

Tårtor från The Knot och Martha Stewart Weddings

7 kommentarer:

Anonym sa...

Ja visst är de fina! De kan göra helt fantastiska tårtor "over there". Tyvärr är de inte alls så goda som de ser ut. Iallafall inte de jag smakade när jag var i USA. Det var tjock ganska torr sockerkaka dold med supersöt sockerglasyr runt om. Då väljer jag hellre en svensk jordgubbstårta :)

anna k. sa...

I knew it! De här tårtorna ser ju ut som om man skulpterat dem i cementerad mandelmassa!

Jag frågade en kusins fru som är jätteduktig på att baka om hon ville göra vår. Hon tackade ja och fick händerna fria att hitta på vad hon ville.

Stackarn, hon fick panikångest på kuppen, men tårtan blev en vacker och härlig överraskning; jordgubbstårta i två våningar (!) med massor av chockladhjärtan!

Urgod!

Anonym sa...

Jag är ingen tårtfantast, men på Älvsjö konditori gör de moussetårtor.
Citron- hallon och passionsfruktsmousse. De är fluffiga och syrliga. De är mumsmums. Men inte alls lika överdådiga som dessa höghus.
Du kan kolla in dem hos mig om en liten stund....

Hulda sa...

Flotte bryllupskaker du har funnet på nettet! Ja, har laget buketten selv. Har laget en rund ståltrådbeholder med små masker i, på kryss og tvers, stakk blomstene i der. I midten er det våt oasis slik at rosene ikke skulle tørke ut. Røsslyngen rundt kanten er festa med blomstertråd. (streng)

Snäckan sa...

Tjusiga! Fast de ser knappt ätbara ut...

Anonym sa...

vilka mästerverk! Kan man säga ngt annat än MUMS!

anna k. sa...

Mmm, så gott det skulle var med tårta just nu. Klockan är halv elva på kvällen.

Maloppa: din tårta drömmer jag om just nu!

Glass kanske kan funka!?