21.6.06

Det är bara att inse att...

...jag aldrig kommer att bli en god fru som har ett skinande hem. Det är sååå tråkigt att städa och tvätta att det gör ont i hela mig. Tack och lov så har jag en man som tycker tvärt om - han fejar och donar mest hela tiden. För att rädda den äktenskapliga lyckan måste jag nog komma på nåt trick som gör hushållssysslorna lite roligare, kanske lite hottare prylar kan hjälpa?!

/Anna

Allt från Danmarks egen Martha, Isabella Smith!

8 kommentarer:

fortheloveofcountry sa...

I hear you! Gillar inte heller att städa, så trist att klockorna stannar! Min sambo sköter disken och jag matlagningen, den fördelningen gillar jag! ;) Den där strykhörnan ser inte dum ut, älskar de där vita korgarna med lock!

vero sa...

..ett tips är Clas Ohlsons klädnypor. Jag köpte ett pack med plastnypor i genomskinligt djuprött, gult och glasklar...de är faktiskt riktigt läckra för att vara klädnypor...och förgyller numera alla mina tvättupphängningsstunder.
Och billiga var de! :)

Anneli sa...

Sommartid tycker jag det är astrist, då vill jag bara vara ute. Men annars tycker jag det är lite puttrigt att dona lite. Inte dammsuga och så det haatar jag, men att dammtorka, med grönsåpa....åh vad det doftar gott!!
Och jag gillar faktiskt att stryka också, när det är kallt och ruggigt.
Jag har en gammal jungfrukammare som ser för jävlig ut, vi var tvugna att riva lite i väggar och golv när vi renoverade badrummet. Där ska göra iordning en jättefin städskrubb!!
Och där mina vänner skulle de här prylarna platsa utan tvekan!!

Lantliv sa...

Varför ska det vara så trist?? Jag har konstant dåligt samvete för maken är lite petig och vill ha det snyggt omkring sig, själv dör jag inte av lite dammråttor i hörnen!

Strykhörnan såg jättemysig ut och strykjärnet, vicken apparat!!

Anna sa...

Det kanske är lite skönt att ha en man som inte är så noga. Det är mer jag som retar up mig - särskilt när jag är trött på annat. Då stjäl all röra min energi. Lite Feng Shui mewn ack så sant! Balansen är svårast. Jag skulle vara överlycklig om jag kunde betala ngn att fixa ugnen, torka ur skåp och micro, dammsuga & torka golv skulle inte sakna det en minut. Men sttryka gör jag gärna helst framför "Hem till gården" eller något liknande hemskt!

Lantliv sa...

Anna:
Jag håller med dig, skulle vara skönt att leja ut tråkgörat. På jobbet har vi en städtjej som är fantastisk, när hon är klar med sitt jobb kan man spegla sig i diskbänken! Spegla sig!

Men stryka har jag rationaliserat bort geom att hänga noga, noga när det är dags för torkning. Dessutom skulle det ju det kanske förenklas om jag faktiskt kunde stryka :) !!

Linda sa...

Det där strykjärnet såg riktigt hot ut ;-) Jag är inte heller förtjust i att städa. Jag köpte boken Städa! i ett försök att bli lite omvänd. Och den var faktiskt läsvärd (jag tror att du skulle gilla den!), men inte har det hänt så mycket. Fast fönstrena putsade jag i våras! :-)

Lantliv sa...

Linda: Nää, det är såå trist. Vad ska man göra? Ska kolla upp boken dock!!

Antal som kikar just nu: