21.6.06

Sommarrea på Nordhjem!

Den danska nätbutiken Nordhjem expanderar och har nu sommarrea! Här finner du massor av sköna prylar du kan behöva och inte visste ATT du behöver!! Hattnålar till exempel, det behöver inte jag i alla fall, men det suger lite i shoppingnerven!

En fråga: Brukar du handla på nätbutiker? Om inte, varför då?

Personligen handlar jag mycket sporadiskt, men lusläser massor av dem för inspiration!

14 kommentarer:

Anneli sa...

När man bor i Stockholm, som jag gör, finns ju det mesta utbudet på stan, så då känns det kanske inte så aktuellt att näthandla. Men om jag bodde på en mindre ort där det saknades butiker skulle jag nog näthandla. Och om det dyker upp fina saker på nätet som inte finns i butik skulle jag nog slå till.

Anna sa...

Hahha, skrev också precis ett inlägg om det! Jag vill gärna nätshoppa, men på Nordhjem t.ex kostar bara frakten 230 DKK. Trist!

Vintage Wine sa...

Du har en riktigt trevlig blogg, har sparat den på min blogg nu så att jag hittar tillbaka.

Angående shopping på nätet så gör jag det sporadiskt, beroende på om det är något jag verkligen vill ha & hur mycket frakten är på.

W sa...

Jag är en stor fan av nätshopping. Utbudet där jag bor är begränsat och nätet öppnar stora möjligheter. Det går numera att få tag på det mesta och det är kul! Det gäller bara att hitta till alla ställen :-) Frakten är en lite sorglig historia på vissa ställen, men om man bor en bit ifrån så kan man svälja det också ibland. Nätshopping rekommenderas! Jag har bara positiva erfaernheter.

mimmi sa...

Hejsan! jag kikar in hos dig nästan varje dag. Jo jag handlar ibland på nätet, nackdelen är att om man handlar tex.... på Nordhjem så är frakten jätte dyr, till Sverige från DK ca: 250 kr det är väldigt synd! om det nu är rea, då blir det ingen rea tack vare frakten! En hängiven inredningsgalen skåne tös Hej och trevlig sommar!!

Lantliv sa...

Anna:
Ja, har du sett!! Du, jag misstänker att vi kommer att nafsa varandra i "rumpen" hela tiden framöver :)

Kram - återkommer mer sen!!

Lantliv sa...

Vintage wine, W och Mimmi:
Först vill jag bara hälsa er välkomna till bloggen eftersom jag inte riktigt känner igen era namn!!

Hm, ja, det verkar vara som om frakten ställer till mest problem. När jag beställde från Jeanne D. tjejerna betalade jag gladeligen en 250 spänn eftersom jag verkligen ville ha bordet. Men det bli ju lite väl saftigt om man bara ska köpa några småprylar...

Det är väl typiskt att man måste gå över gränsen för att hitta trevliga prylar!

Snäckan sa...

Shoppar ibland men oftast söker jag inspiration. Har dock precis försökt mig på att shoppa på en sajt i USA för att skicka med "wall flats" med en vän hem men än så länge har jag inte fått ngn bekräftelse :-( Jaja, den som väntar får se....

cia sa...

jag lusläser också dessa sajter, men när man väl kommer till kritan
är det ju frakten det faller på.
Jag brukar åka till olika städer
tex Falun, Östersund ; Uppsala och Stockholm någon gång om året och då är det ju jättemysigt att besöka affärerna live.

Lantliv sa...

Snäckan:
Hoppas det går bra med shoppingen, men vad är "wall flats" för något?!

Cia:
Ja, det är väl ockå en annan poäng, det personliga bemötandet och att man får ta, känna och klämma lite på sakerna innan man köper.

Dessutom blir det ju en kul grej att åka på shoppingresa!

Men, lägre fraktpriser alltså!

Anna sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Anna sa...

Håller absolut med om att fraktpriserna blir för dyra. Det är ju okej om man beställer inom det land man bor i, men inte från t.ex Danmark. Jag brukar också göra som Cia, shoppa i de städer jag besöker. Det är mysigt! :) Är dock rätt nöjd med utbudet småstad till trots!

Btw: nafs & kram! :)

Malin Melin sa...

Jag har aldrig shoppat inredingsprylar på nätet. Vill se grejerna i verkligheten först, känna och klämma lite ni vet :) Bor i Tranås en mindre ort i Småland, och åker nästan aldrig till större städer för att handla. Varför inte då, tänker en del? Jo, jag vill ju att min lilla stad ska vara en levande handelsstad. Och skulle alla bara åka iväg och handla i större städer så skulle vi ju få en spökstad till slut. Det är därför jag inte handlar på nätet heller.

Vintage Wine sa...

lantliv - Tack, tack! Roligt att ha snubblat in här :-)

Antal som kikar just nu: