På bröllopsdagen avnjöt vi otroligt god mat på Brasseriet i Gilleleje. Självklart var vi tvungna att smaka på det "danskaste
av allt danskt", smörrebröd! Enligt meny:
ITALIENSK GORGONZOLA
- med rå løg og æggeblomme
/Anna
av allt danskt", smörrebröd! Enligt meny:
ITALIENSK GORGONZOLA
- med rå løg og æggeblomme
/Anna
10 kommentarer:
Snälla rara...efter den middan med ost, rå lök och rått ägg gick ni till sängs? I ett tält? Och var romantiska?
Herregud vad kära ni måste vara!!
Det här var "efterrätten" :) !! Vi avnjöt en massa gott innan förståss! Å dricka med som en "linje" eller två.
Och ja, nog är vi fortfarande nyförälskade ;) !
ehhhh, var det godt?
Absolut, ca 1 tiondel av osten gick ner :). Det var för mäktigt för mig, men maken åt upp varenda smula!
Grattis på BRöllopsdagen!! (tyckte inte maten såg så go ut, men slår vad om att ni hade det jättemysigt ändå)
Kram!
Vero:
Tack ska du ha!! Det var otroligt mysigt att få fira vår första bröllopsdag på ett mysigt litet ställe med utsikt över hamnen.
Maloppa:
Maken håller med dig, det hade varit godare utan äggula! Vi åt en underbar cecarsallad, rödspätta och avslutade med gorgonzolan.
Ska du till "In my garden"?! Ha en urmysig resa du och din kära man!
Gratulerer med bryllupsdagen!
Hulda:
Tack ska du ha!
Grattis kära du (ni)! Kul att det var så lyckat. Mmmmm... smörrebröd....
Maloppa!! Åh, jag blir så avis. Det ser så himla trevligt ut där så det nästan skär i hjärtat! Ha det så underbart mysigt - jag vill åååååkså åka!!!
Skicka en kommentar