9.8.06

Vitvarukris!

Maken och jag är överens om hur vårt blivande kök ska se ut. När det kommer till vitvaror har vi kört fast. Som kock är han barnsligt förtjust i allt som är rostfritt och jag... vill inte!! När man ändå ska punga upp med en förmögenhet, skulle det vara underbart med en kyl och frys från SMEG! Jag älskar den vackra, bulliga retrokänslan - strunt samma att de är opraktiska och dyra!! De är snygga helt enkelt!

Vill ha!!

/Anna

Bild: Smeg

11 kommentarer:

Anneli sa...

De är helt underbara "de bulliga kylskåpen", men om sanningen ska fram måste man nog ha ett gigantiskt kök för att de ska få plats...
Du raring, jag upptäckte att räknaren till bloggportalen gick förlorad när vi ändrade mallarna på flitiga myran,
och när jag skulle återinstallera den såg jag en väldigt fin kommentar från dig där.....Tack vännen! Det värmer!
Kram!

The Nordic Bedouin sa...

Jag gillar den gräddfärgade (och den kitschiga rosa varianten). De är så fina men håller med Anneli att de tar ju lite plats.

Anna sa...

Kan bara hålla med, gillar inte heller den där blanka rostfria stilen, det känns så kallt på nått sätt. Bulligt = gulligt. :)

Anonym sa...

Hejsan Anna! ja dom kylskåpen är ju läckra! jag renoverade mitt kök för ett årsedan och valde rostfritt, spis och kyloch frys men vad jag ångrar mig pga, när du tar och torkar med en trasa så syns alla spår och fingeravtryck men jag har hört att det finns något nytt som inte lämnar märken efter sig! annars är köket jättefint vaniljgult med pärlspont på luckorna mosaik i skimmer typ vit/blå och en alldeles underbar tapet i vitt från black and white serien från intrade och den skimmrar också! Gammeldags med moderna inslag Hej så länge Hälsningar MONICA

Anna sa...

Dom är bara så snygga!! önskar verkligen att jag tagit den istället för rostfritt...kladd,prick och kladd, usch!! Hoppas ni kommer överens...om smeg.;)

Speja sa...

Den vaniljfärgade är härlig, skulle passa i mitt kök med vaniljfärgade luckor...men vi valde att ta aluminium på kylskåpet. Det är jättebra - ligger någonstans mellan vitt och rostfritt, känns inte så "kallt" och det blir inga fingeravtryck!

Linda sa...

Skitsnygga! Men de kräver att stå själva så de får bulla upp sig! Jag tycker det är rätt okej med våran vanliga vita kyl och frys.

Lantliv sa...

Anneli: Vad kan jag ha skrivit?! Nå, du förtjänade det säkert - i kubik raring! Och ja, "smeggen" tar plats och inuti är den allt annat än rymlig. Men ack så fin!

N.B: Skulle vilja ha en tomatröd, men jag vet inte om det finns?? Men den gräddiga är inte dum den heller! De påminner nästan om en stor amerikanare med "fenor"...

Anna: Du kunde inte ha uttryckt det bättre! Bulligt = gulligt, fan vad bra!

Monica: Det låter jättefint ditt kök! Men du, prata med nån som säljer vitvaror, det finns nån slags ytbehandling man kan spreja på.

Anna: Du, jag ska inleda operation övertalning - det kan du lita på!

Speja: Det låter intressant, har du nåt märke och nummer på skåpet? Om opreration övertalning går åt pepparn så kanske en det skulle passa om det blir en kompromiss!

Linda: Jo, här har du slagit huvudet på spiken - jag har insett det med och vårt kök tillåter det nog inte riktigt några större utsvävningar... Mja, jag får fnula på det alltså. Torsk på smeggen som jag är!

Malin sa...

Åh vad sugen jag blir på att ha nåt eget och kunna köpa sådana prylar såsom urtjusiga kylskåp. De är ju toksnygga! Skulle vilja göra om mitt kök hemma..men kanske inte så aktuellt när vi bara hyr? :)

Speja sa...

Jag tror att nästan varje kylskåpstillverkare har åtminstone ett kylskåp med alu-look. Vårt är AEG men Grant har - eller har i alla fall haft - en jättesnygg variant.

Lantliv sa...

Speja: Tack - ska genast kolla upp!!!!

Antal som kikar just nu: