5.9.06

Tack Maria!

Maria från Country by mail skickade den här väskan till mig! Ett stort tack kära du, och du anar inte hur suverän din present är - jag har varit på jakt efter en sån här väskmodell länge! Den är suverän att slänga ner massor av grejor i! Ännu en gång Maria, tack!!

/Anna

5 kommentarer:

Karna sa...

Det er jo sååå mye fint hos Country Shop, men de sendte ikke til Norge, jeg hadde lagt masse i handlekurven, men fikk ikke bestille....

maloppa sa...

Har oxå varit in och kikat, har desvärre beställt upp min "pott" på Jeanne dÁrc living men hos Country by mail var ju frakten mycket billigare. Återkommer dit!

Lantliv sa...

Karna: Där har vi baksidan med EU i ett nötskal tyvärr... Det är så tråkigt att det ska vara så krångligt att shoppa över den norska gränsen.

Surt!!

Maloppa: Så du har "förköpt" dig på en massa vackert?! Det är så kul att det har kommit ett svenskt alternativ så man slipper ruinera sig på frakten!

Maria E sa...

Hej!

Vad roligt att du tyckte om linnekassen!

Jag läste din kommentar Karna,
Country by mail skickar gärna paket över hela världen. Det är bara att maila en lista på vad du är intresserad av så beräknar jag vad frakten kostar separat. Jag skickade just ett paket till Finland idag.

Tack alla för alla de snälla kommentarerna om min butik! Det känns jätteroligt att få läsa så mycket positivt när man är nystartad och osäker.

Hälsningar från
Maria E på Country by mail

Lantliv sa...

Karna och Maria: Men vad kul att det går att lösa!!!

Och Maria, tack ännu en gång och lycka till med butiken - du behövs :D !!

Antal som kikar just nu: