14.4.08

Cartolina

Jag älskar vackra kort och de här korten från Cartolina får "kortomanen" i mig att gå i gång. Enkla, färggranna och geniala - om du frågar mig vill säga :)
 
"There's something for everyone! At Cartolina we design beautiful greetings cards and paper products for all occasions. Our collections feature colourful patterns and designs that reflect the stylish, global-culture we live in."

15 kommentarer:

livetpåfyran sa...

Jättefina kort!!

Ha en fin vecka!! kram Pia

Mamma Millan sa...

ja gillade det första o Hello kortet!!

~~* W I T H ♥ L O V E *~~
Millan

Ellas Inspiration sa...

Vilka fina! Ha en mysig kväll! Kram Karin

Olivia sa...

Hej Anna!

Brukar läsa din blogg så fort jag får tid över. Är också väldigt förtjust i den lantliga stilen, och är ständigt på jakt efter nya vackra detaljer till hemmet.

Vilka fina kort. Då du säger att du ärlskar kort (precis som jag) vill jag tipsa dig om en otroligt söt liten webshop www.mosterragnhild.se där dem säljer kort och bilder av konstnären Marja-Leena, helt underbara! Även andra inredningsdetaljer kan hittas där, har redan shoppat loss bland burkarna... ett litet tips från mig.

Ha det så bra! / Olivia

Gårdsromantik sa...

Dom var verkligen personliga och läckra! Den med blommorna fastnade jag för.

Kram Maud

Cartolina sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
beas barnslikheter sa...

Jättefina kort, jag önskar faktiskt att jag vore mer "pillrig" så jag kunde komma igång med lite korttillverkning jag med, men det är helt enkelt inte min cup-of-tea. :-)

Häftigt att du också har börjat skriva på engelska!

Kram Bea

Lisa sa...

Oj va fina kort! Nu får du se till att skicka dem till någon. Älskar att skicka kort till folk när dem minst förväntar sig det! Då brukar dom bli som gladast!

Rofyllt hem sa...

Härliga!

Lisa

Queen Sofie sa...

Hej! Vad mysig blogg! Jag skriver om olika utmaningar i livet. Just nu har jag gått ner 13 kg på 6 veckor! Läs hur på www.queensofie.se

Ha en bra vecka! / Sofie

Guldkant På Livet sa...

Ja, vackra och stilrena kort! Man glömmer lätt bort kort i denna emailtid.... Mari.

cS sa...

Visst är de bara så fina. Jag tror att det kommer att bli en "motreaktion" på alla digitala bilder och att alla fina pappersbilder kommer till heders igen. Så börjar det bli med de kära gamla vinylplattorna.....

Cartolina sa...

God dag från Canada!
Ledsen JAG snacket inte Svensk.
Tack själv för slagen orden.
Den här er en skön blog.
Fiona - Cartolina Cards

Minikex-living sa...

Otroligt snygga kort. Habegär!!
kram Malin

Lantlivs Anna sa...

Hello ladies! Vad roligt att ni gillade korten! Hoppas verkligen att kort kommer till heders igen. Och hej till dig Fiona som pratar svenska!!!

Antal som kikar just nu: