12.4.08

I en Billy

I en Billy kan man ha mer än bara böcker i.
Man kan ha en trött irändsk settereller en konstig ren (har du sett halsen?!)...
Man kan också ha hela makens Star Wars samling på dispaly. Men det fick inte maken utan bara en liten färgmatchad samling av nyckelfigurerna. Vilken hemsk fru man är. Eller rättare sagt, det är det som äktenskapet går ut på; KOMPROMISSER :)

17 kommentarer:

fingerspitz sa...

Jag tycker att det känns som en bra blandning att ha i Billyn.

Sen får jag lust att skriva något barnsligt om boken ovanför Starwarsfigurerna. Men jag tror att jag låter blir.Fyller ju faktiskt jämnt i år, lite vuxen får jag väl vara. Hoppas ni har en skön helg.

beas barnslikheter sa...

Vilken charmfull hylla...personlig!

Kram Bea

Lantlivs Anna sa...

Figerspitz: Men nu blir jag ju sååå nyfiken; vad menar du med boken?! Har du nångon slags relation till den eller?

Vi fick den av en släkting och den enda orsaken till att vi har kvar den är att omslaget är så superkitchigt - innehållet är SÅ ÄCKLIGT! Bara inläggningar, gelé och dylikt. Sååå?!

Bea: Hm, ja, jo, det kanske den är :D! Kram på sig!

Anonym sa...

Men du, en sån där "ful halslös" ren hade jag och någon gång i mitt liv! Undrar var 17 den kom ifrån!!!!!!???
//M

Lantlivs Anna sa...

Minks: Näää! Den där renen låg ängst ner i en av makens kartonger som vi "packar upp den dan vi skaffar oss en bokhylla eller nåt". Den är så ful att den är lite söt :)

Guldkant På Livet sa...

Ha, ha, jag hela livet är en stor kompromiss, vilken häftig Star Warssamling till trots... ja, den renen hade en bedrövlig hals: ) Ha en skön helg!Läckra bilder! Mari.

Anneli sa...

Fingerspitz: Moahahaa!! Härligt att du har humorn i behåll, trots den höga åldern :)
AK: But please!? Sedan när blev du pryd?

Fredrik sa...

oj massor av roliga saker ser jag!

Lantlivs Anna sa...

Fingerspitz & Anneli: AHA!!! I bland blir man hemmablind - eller i det här fallet bildblind.

Jag fattade verkligen inte att ni två damer kunde utläsa något helt annat ord än KOKbok i texten :) :D

Lisa sa...

Har bara läst 3 av dina inlägg men har redan 3 saker gemensamt med dig. Har precis även omvänt min man till mjukisbyxa efter 5 år, vill också till det där paradiset och min man är också starwars-fantast. Ochännu mera star trek! Jagbryter ner honom sakta... Snart bara tidningar kvar! :) :) :)

Lallis sa...

Kul när man kan få till det sådär personligt(och fint) .
Kram Lallis

Lantlivs Anna sa...

Marie: Jo, visst är det en kompromiss ibland, men tack och lov så har vi i princip samma smak när det gäller inredning.

Fast att ha stora "battleships" i vardagsrummet känns sådär, varav kompromissen med figurerna :)

Lisa: Jag fnissade gott när jag läste ditt inlägg. Star Trek!? Wow, där gäller det nog att jobba långsamt, precis som du säger :D :)

Lallis: Tack kära du!

Solåkras Anncha sa...

HiHi. Ja, kärlek är att vilja kompromissa. Min man har en jätteful coca-cola vagn som dras av hästar - alltså jag avskyr damsamlande fula grejer - men den får han ha i bokhyllan... och konstigt nog har den nu blivit en naturlig del av hemmet

Tusenfröjd sa...

Det var ingen dålig samling Star wars figurer. Jag har en liten kille här hemma som skulle bli väldigt avundsjuk om han såg detta! Ha en bra vecka/ Liv

anntherese sa...

Ser att du gillar heminredning. Då kanske min site är något för dig? På anntherese.se kan du välja bland unika och annorlunda motiv att dekorera ditt hem med. Fototavlorna passar utmärkt som present eller till den som gillar heminredning och design! Jag säljer även mycket vackra vykort och inspirerande fotoböcker. Välkommen in på ett besök!

Mamma Millan sa...

vilken in samling maken har!;)

~~* W I T H ♥ L O V E *~~

Annette... sa...

Du är en beundransvärd kvinna som faktiskt HAR Star Wars på display! Här har jag precis lyckats bli av med det sista modelltåget från det nymålade vardagsrummet, fast jag fick förstås offra gästrummet till mannen...
Har en fråga till dig som jag funderat på i åratal: förr använde du vita "ramar" runt fotona i bloggen, de är de snyggaste jag sett hittills! Om jag ber på mina bara knän, skulle du vilja avslöja var du hittat dem? Om det är hemligt är det helt OK, fast jag kommer förstås att deppa ett bra tag...
Tack för en helt suverän och läsvärd blogg! Faktiskt var det den allra första jag fastnade för, och den gav mersmak minst sagt.

Många Hälsningar Annette

Antal som kikar just nu: