19.7.08

Hur fyndar man på loppis?

Äntligen framme, nu cirklar myggorna runt huvudet och det regnar lite lätt. Kvällsljuset är så där vackert att man bara dör. Att jag kan sitta med en kall öl och en dator i knät gör ju inte bilden sämre direkt :) Slösurfar lite grann och hittade hem till Pernille. Jag säger då bara det, varför lyckas aldrig jag göra såna här loppisfynd? Är det en speciell talang som krävs :D Hm, får nog lov att öva flitigt resten av semestern. Har du gjort några bra fynd i sommar?

9 kommentarer:

Levindas Värld sa...

Hejsan!

Åh vad det låter som att du avnjuter en härlig kväll!

Jodå jag har gjort en hel del fynd i sommar måste jag säga, roligt :)

Ta dig en kika hemma hos mig och klicka på kategorin loppis/fynd i vänstermenyn om du är nyfiken att se vad det är jag fyndat vettja!

Kram!

anna k. sa...

Anna: Ska jag göra på stört!! Och ja, kvällen är så skön. Fast om man får klaga så är ju myggen ett rackarns gissel :)

www.palindgarden.blogspot.com sa...

Hej igen! Va kul att ni hade det bra, jag älskar fjuset! ästan ännu mysigare när det är lite ruggigt ute så man kan elda :) Hoppas ni få en fortsatt skön semester så hörs vi snart igen :) kram madde

Jag är nästan som du sa...

mitt bästa fynd är en plättlagg. har letat länge, hittade på en loppis i Kopparberg för 220:- men köpte inget. Sen hittade jag ett på driv in-loppisen i täby för 45:- :) Fyndigt, va?
Har också köpt ett helt okej tvåmanstält för 20:-

Jag är nästan som du sa...

oooh, jag glömde - en tallrikshylla! Den ska hysa gosedjur i lill-tjejens rum!

Stämningsfullt sa...

Hej!
Så härligt det låter :)
Ja du...vissa har den värsta loppisturen med sig :) Men det är bara att söka vidare för en dag händer det...haha.
Kram!

anna k. sa...

Madde: Jag kan verkligen tänka mig hur mysigt det måste vara där om man eldar lite :D Ha det så gott så länge!!

Agneta: Drive by loppisen är ju så rolig! Där lyckades jag slå till på en mini mini saltkar för 50 öre som jag har haft stor glädje av! Jojo, fynda saltkar det kan jag! Plättläggen var ju verkligen ett fynd!

Stämningsfullt: Hm, jaa det är nog så man får vara tålmodig och öva, öva, öva!!

Anonym sa...

Blev speciellt förtjust i lampan. Den skulle jag vilja ha. :)

Jag har inte gjort några fynd den här sommaren på loppis. Har nog gjort väldigt få fynd på loppis överhuvudtaget. Jag tror att jag inte har tillräckligt tålamod för att titta och gräva bland sakerna. Dessutom finns det väldigt få loppisar i närheten av var jag bor.

En gång hittade jag dock någonting alldeles underbart: en stor tygbit av ett tjockt, oanvänt William Morris tyg, som är så vackert i blå-grön-turkosa färger och typiskt starkt William Morris mönster. Trodde inte att det vara sant när jag såg det under ett loppisbord. Kostade dessutom endast 1,50 eller 2 euro om jag minns rätt. Så det kan man nog kalla ett fynd. :)

Anonym sa...

Det är roligt med sommarloppisar. Folk tömmer sina vindar och man kan hitta de mest underbara fynden.

Om du känner för att shoppa bland nya inredningsartiklar kan jag rekomendera dig ett besök på Mosters inredningsbod i Pargas. Där finns möbler, leksaker, kläder för vuxna och barn och en hel del inredningsartiklar i mysigt vitt, country, shabby chic stil.

Välkommen!