2.7.08

Semester - bitte!

Nu känns det i både kropp och själ att jag behöver semester. Just nu är jag som en urvriden disktrasa med konstant pms, sur och grinig till max. Tyvärr så är det en och en halv vecka kvar innan man får klocka ut och göra som man vill en månad. Semesterplanerna är inte riktigt spikade än men just nu fantiserar jag hett om att få slöa, äta och dricka riktigt gott. Och framför allt, sova... Vilken lyx det är med semester va?! Du som lever semesterliv just nu - hur har du det?!
Blir man inte sugen på sommarfest och att äta, äta och äta när man ser de här sommriga bilderna från Decorative Country Living?!

23 kommentarer:

Ellas Inspiration sa...

Svar: Ha ha, jag känner igen känslan. Det blir mycket inköp både lantligt och modernt...

Härligt somriga bilder!

Kram Karin

anna k. sa...

Karin: Det är nästan som om kroppen har ställt in sig på att hålla precis tills semestern börjar - i år är jag ur fas eftersom jag skjutit på semestern en vecka... Shopping alltså - jag hoppas det blir lite sånt för oss i sommar med!

Anonym sa...

Här är det mest varmt, massor av släkt, stök och liv. Jag längtar intensivt till hösten :-)

n o r d i n g å r d e n sa...

Vilka läckar sommarbilder!! Va härligt med semester! Jag jobbar dessvärre hela sommaren men tänkte ta mej lite ledigt i sept i stället.

Välkommen till Dalarna! Tja, det finns en hel del loppisar, de dyker upp små skyltar efter vägrenen om sommaren och mycket auktioner, håll utkik! Gruvgatan 13 i Falun, Café Bagarstugan inte långt därifrån, intill gruvan, är ju två "måsten".

I övrigt har just Falun en "designgata" med en del smått och gott.Gammalt, nytt, cafeer mm.. Slaggatan heter den. I utkanten av Falun finns Staberg. Underbar miljö med barockträdgård och gammal ladugård fr samma tid som numera innehåller smakfull restaurang i lantlig stil..

Runt Siljan finns många fina butiker utanför Rättvik, Leksand och Tällberg, den sistnämnad orten är för övrigt ett måste att besöka, vackrare går knappast att finna i Sverige!

Även Borlänge som har ett par fina butiker, bla Majsans Lavendel & Romantik! Lycka till och ha en skön ledighet! Mari.

Galleri Hönshuset sa...

Jag har känt likadant nu dem senaste veckorna... Jag är hur trött som helst. Men halva nästa vecka ska jag jobba också, sen är det dags o gå på semester. Härliga bilder. Ha det gott. Kram Pirre

Anonym sa...

Jag känner verkligen igen mig & har precis som du en & en halv vecka kvar tills semestern... jag läääängtar :) Kram kram

Mys liv och hem sa...

Jag jobbar tre nätter till innan jag går på semester och jag hoppas på fint väder.Vi åker till stockholm i fem dag sen blir det stugan för vår del.Läsa,bada och pyssla lite i egen takt utan stress..mmmmmm.Ha det gott

linnea-maria sa...

O själv hade jag en veckas semester som jag ännu inte har hämtat mig ifrån, ha ha. Som grädde på moset ställde jag klockan fel så igår klev jag intet ont anande upp kvart i fem, inte förrn jag skulle åka till jobbet upptäckte jag det. Idag verkar bli en perfekt dag för att ha lite picknick. Ha det så bra /linnea-maria

Anonym sa...

Jösses amalia vilka härliga sommar bilder!!
Ja semester längtar jag verkligen efter, speciellt en solig dag som denna! 1 vecka kvar, ska nog kunna härda ut!

Bästa kramen till dig! ♥

Anonym sa...

Jättehärliga bilder!
Ha en skön sommar.

Fabrikken sa...

Hei

For noen fine sommerbilder. Vi begynte ferien i dag vi, og som du kan se på bildene på bloggen så koser vi oss i sola :)

Klem fra nr. 5

Lilla Blanka sa...

Japp, helt underbara bilder..och jag får lust att bara skutta ut barfota i gräset och vänta på att sommarfesten skall börja =)

Kram vännen & ha en fin helg!
Mia

P-lina sa...

Åh så vackra bilder du bjuder på!
Förstår att du längtar....

Hälsn/P-lina

fingerspitz sa...

Semester är verkligen något jag rekommenderar, den här semestern känns extra välkommen eftersom jag jobbade eller pluggade hela förra året.

Tjejerna och jag har varit i kolonin i en vecka, vi har byggt en koja, grävt lite gropar och fikat i skuggan.

Anonym sa...

Jag har tre veckor kvar till min semester. Dödsjobbigt! Jag försöker trösta mig med att "den som spar han har". Men i ärlighetens namn så är det nog ett av de tråkigaste ordspråken någonsin...

Jes/Vita villa vila sa...

Hoppas du snart får en riktigt skön semester & sommar! Härliga bilder :)

Jes

Anonym sa...

Jo, semester hade varit något...

Jag måste bara säga att dina bilder här är så himla snygga. De i detta inlägg är alldeles särdeles somriga. Vad fotograferar du med? alltså, vad har du för kamera? och gör du något särskilt med bilderna innan du läger upp dem, det är så väldigt klara och fina färger i dem.

Hem och Lycka sa...

Ja, semester behöver man absolut och få ladda batterierna.. Hoppas den en och en halva veckan går fort ;-) kram!

Lina Gardelid sa...

Det här är en färgglad och härlig blogg! Man blir så somrig av att titta in här! :D

Vill bara tipsa om ett litet erbjudande jag har på min blogg just nu. Ta gärna en kik!!
Kram Lina

anna k. sa...

Okej, kikar in och säger hej till er alla på era bloggar!! Puss på er!

anna k. sa...

Jo, ett extra stort tack till dig Mari för alla tips - ska ta dig bokstavligen på orden!

Skatan sa...

Försök att härda ut! Du går ändå inte miste om så mycket just nu. Här är det långkalsongsvardning...

Skickar lite jobbkraft :)

♥ Fyra årstider sa...

Har tittar runt i din blogg och du har fångat mycket vackert med dina bilder. Ny på bloggen och kikar runt lite.
Kram Lotta