14.8.08

Kan man ha mockasiner när man är 37?

Hmm, inte ska ni tro att vi som bor i Ståkkhålm har bäst koll på butikerna inte :D. Tack vare Helenas tips så ska jag kolla in Berry Details nästa gång jag åker in till stan - tror ni att de har de här i storlek 41 :) ? Nja, kanske inte, men de vore toppen att dra på sig nu när kylan kommer krypande. Snart är det ju dags för höstmys i soffan!
Alla bilder Berry Details.

10 kommentarer:

Galleri Hönshuset sa...

Javisst kan man det, helt underbara. Skulle behöva ett par....Ha det. Pirre

Lantlivs Anna sa...

Pirre: Visst är de söta?! Finns det ens mockasiner att köpa i stora storlekar?! Blir ju sugen på att ta upp dem igen :) :D

mhow sa...

Åå gud så söta! Tack snälla det är jag som gjort vindspelet av ett lakan :) Fast dom flesta av mina arbetskamrater kollade lite snett och undrade vad jag kom släpande på ;) Gjorde det till midsommar men jag tyckte att det passade så bra där vid fjuset så jag lät det sitta kvar! kram

Lantlivs Anna sa...

Jag tycker att den var jättefin - och den passade så fint in där! Orsaken till att jag frågade vad det var för material var att det kändes så "tjockt och gräddigt"! Du borde sälja dem - om du frågar mig!!

Skatan sa...

Klart man kan ha mockasiner :) Gissar att det bor en ung själ i den 37-åriga donnan ;-)

Trevlig helg.

Stämningsfullt sa...

Hej!
Kan du inte ha dem som tå-värmare då? :)
Såg också tipset om den butiken och måste besöka den nästa gång jag åker till stockholm.
Kram!

Hemma hos Lorei sa...

Kanske inte just på Berry, men det FINNS mokasiner till vuxna, det vet jag. Annars är det inte så svårt att göra själv, faktiskt. ;)

Linda P sa...

Underbart! Påminner om dem som gammelfarmor stickade/virkade till en när man var liten...

Graadskan sa...

Underbara! Finns de inte att köpa i stora storlekar vore det en bra affärsidé!!

Trevlig helg!

Lina sa...

Hej hej! Hittade din blogg av ren olyckhändelse för typ ett år sedan nu och har inte kunnat sluta komma hit och kika med jämna mellanrum. Det är märkligt hur man fastnar för just vissa människors liv här bland alla hundratusentals bloggar. =)
Tog nu slutligen steget och lade till dig i min länklista på min egen blogg. Inte för att det är någon större rusningstrafik till min blogg, men kanske hittar någon mer till din intressanta blogg nu. ;)

Antal som kikar just nu: