15.8.08

Mockasiner från House Doctor

HAAAA!!! Tydligen så kan man ha mockasiner som vuxen **jag ler käken ur led alltså**. De är små raringarna, som ser ut som en korsning mellan tubsockor och ballerinaskor 'goes hippie', kommer från House Doctor! Mja, jag skulle hellre dra på mig de rosa :) Är det ingen händig bloggare därute som kan göra ett par rosa bäbismocksiner åt mig?! Jag är ju som sagt inte händig alls... Näedå, jag fortsätter nog att hasa runt med mina nakna små griskorvar till tår! Eller har jag snubblat på en trend här och blir hopplöst ute om jag fortsätter att leka fotnudist?! Med detta fåniga inlägg önskar jag er alla en härlig helg - det blir en liten bloggpaus här under helgen - arbetsveckan tog lite av knäcken på oss här hemma. Trögt med andra ord. Kanske man skulle ta och packa upp all packning från semestern :) ??

16 kommentarer:

a home far away sa...

Hihi, har aldrig sett såna mockasiner tidigare, oj nu fick jag flashbacks från barndomen:-

Ha en fin helg och hoppas att du kan ladda om batterierna!

//Gunilla

Lantlivs Anna sa...

Gunilla: Det är samma här, vem har på sig mockasiner nuförtiden? Fast, jag blir lite sugen (om jag vågar vara helt ärlig :).

Ja huga, det var trögt att börja jobba igen!

Tack Gunilla!

Graadskan sa...

Vem vet?!? Du får väl tala om din skostorlek, så vet man aldrig vad som kan dyka upp... Hihi!

Kram Camilla

Pethra på Design och Inredningsbloggen sa...

Jag tcker de är jättesöta! Jag har själv köpt ett par raggsockar med gllidskydd, men det är väl mer tantvarning skulle jag tro... :-9 Trevlig helg!

Skatan sa...

Äh, strunta i det du. Det mesta går att sparka under sängen. Därefter finns det inte. Där ligger min sommarpackning...

rosenskära sa...

Fick nog av Plastisock i 70-talets gymnastiksalar... Det där är inget för mig.

Däremot gillar jag ullstrumporna som Lindex har sålt några säsonger, brukar inte dyka upp förrän i november/december iofs.

Och du - strunta i packningen, NJUT av den lediga helgen!

/Lena

Vardagstugg sa...

Dom där var verkligen fulsnygga! Gillade den blå färgen om jag nu skulle dra på mig ett par..

Trevlig helg/Annelie

Stämningsfullt sa...

Hahaha gud så söta!

Hem och Lycka sa...

Men vad söta! Men jag tror nog inte jag skulle ta på mig några även om de är hur snygga som helst. kram!

Hemma hos Klara... sa...

Mockasiner väcker barndomsminnen. Såna hade jag på lekis, törs inte köpa några till sonen nu när han börjar *fniss* där är det Foppatofflor som gäller - tyvärr. Men såna där rosa söta skulle jag inte tacka nej till :) Att ha hemma i smyg...

Kram Helena

Min verden sa...

Så hyggelig blogg du har og så morsomt å få annonse i Lantliv. Der fant jeg deg og det var flott :) Jeg kommer tilbake. Hanne

Pethra på Design och Inredningsbloggen sa...

Måste bara lägga in en länk från Rusta, för jag kom att tänka på Dig när jag såg de här fina marschallerna; http://www.rusta.se/marschall_rutig_m_lock_2_p_p78110005.html

Billigt va!

Guldkant På Livet sa...

Ha, ha, jag har sett dessa godingar, jag har haft dem i sidan av min blogg förra hösten faktiskt, till ett matchande lavendelinlägg, därför tyckte jag de lila mockasinerna var så passande men... vet inte riktigt när de skulle funka att ha, annat än på bild, klart man skulle kunna hasa runt med dem hemma,säkert sköna men min sambo skulle inte palla, han har inte hämtat sig från chocken från alla som går runt med Foppaskor så detta skulle ta knäcken på honom: ) Mari.

Brunkullan med Mosipperötter sa...

Så läckra! Måste kika in närmre:)

Susanne

Lena Kristina sa...

De där mockasinerna är ju bara fööör härliga. min dotter kommer jubla, hon är 19 o älskar mockasiner....

//Lena

Lantlivs Anna sa...

Åh, att mockasiner väcker så många känslor :) Nå, nu stänger vi den här avdelningen för den här gången - och supertack alla ni för alla fina kommentarer!!!

Antal som kikar just nu: