28.8.08

Lite lagom grå...

I dag är det en torsdag, i augusti, mitt i livet. Man känner sig lite lagom grå och då, tja då, kan man fundera så här...
Skulle behöva mig en ny stol till skrivbordet. Nu får jag så ont i "vadderingen" att det är en pina att sitta vid datorn... Kanske du kan tipsa mig om en snygg stol? Mejla gärna om du vet någon som du tror skulle passa mig!

Eller är det en bänk jag ska sitta på?

Hmm, skulle nog behöva mig en lampa till - det börjar ju bli så mörkt!

Måste ladda hem The Avett Brothers nya! Perfekt höstmusik att skratta, gnola, gråta och sova till. Att Scott (han på bilden) har en underbar röst och ser... hm, lite stilig ut skadar ju inte. Ja, det är lika bra att erkänna; jag är svag för män med vackert hår och stiligt skägg... Är det någon fler än jag?! :)
Trodde att jag hittade det ultimata bordet till hallen i går. Jag hade fel. Måste leta vidare.
Näe, jag brottas inte med klädnypor - men oj vad fina de här var att se på!

Alla produktbilder kommer från Eclection
Bilden på Scott Avett är tagen av Crackerfarm Photography


12 kommentarer:

Guldkant På Livet sa...

Stolar och bänkar, det kan man inte få för mycket utav! Just stolar roterar jag runt med jämt men just vid datorn behöver man en bra stol men har dessvärre ingen att tipsa om...jag ser du spinner vidare på höstfesttema nedan, mera höstparty åt folket!!!! ; ) Mari.

Lantlivs Anna sa...

Mari: Roligt att du säger att "Stolar och bänkar, det kan man inte få för mycket utav" för här hemma i vår tvåa har vi så mycket stolar att vi kunde bygga berg av dem. Synd bara att de är för hårda att sitta på bara :) Till datorn har jag en vanlig pinnstol så det är ju inte konstigt att jag har ont "därbak"!

Lorei sa...

Vad bra! Nu kommer jag att fastna ännu mer vid datorn... ;)

Själv sitter jag i en underbart skön 50-tals fotölj vid datorn. Vilket allt som oftast innebär att jag vaknar mitt i natten och har somnat bloggandes. Den är ganska skön. Å andra sidan... fibron gör att jag somnar överallt. Har t o m somnat ståendes ett par gånger. *asg*

lorei@lorei.se sa...

Hmm, jag gillar inte att fylla i med mitt blogger-konto. Så jag gör så här så rätt adress kommer med.

Hem och Lycka sa...

Hmm, jag har en ful svart vanlig skrivbordsstol.. Hade först en snygg trästol men jag fick både ont i rumpan och höfterna att jag var tvungen att köpa en ny. Men hoppas du får nåt bra tips, skulle mer än gärna vilja ha nåt läckert att sitta på när jag surfar! Så snygga bilder! Har såna nypor till tvätten faktiskt. kram!

rosenskära sa...

Snygg = bekväm, svår ekvation...

Här hemma finns en jädrans blandning av stolar men inget slår att krypa upp i soffhörnet och ha datorn i knät (fast då förutsätter jag ju att man har en laptop).

Skulle vilja ha en arbetsstol som är så utformad att man automatiskt drar bak axlarna och rätar upp sig i stället för att få den här ostbågeböjen framåt i bröstryggen.

Det blir nog dyrt men inte snyggt!

Vackra bilder som vanligt, gillar också klädnyporna starkt. Var får man tag på dem tro, men framförallt - är de bra?

/Lena

Pethra på Design och Inredningsbloggen sa...

Här var det mycket fint. Oj, stol till datorn, jag har samma problem, behöver en ny stol. Fast jag får ont i ryggen. Hojta till om du hittar något bra att sitta och blogga på.

Mamma Anka sa...

Vilket underbart inlägg.
Precis vad jag behöver en dag som denna! Solen skiner och jag har alldeles för mycket att göra inomhus, har inte tid att gå ut just nu... (inte att blogga heller)

Stämningsfullt sa...

Hej!
Åh så mycket fint du visar!
Ett tips till din ömma bak kan ju vara en sån dyna som vi använder på sjukhuset i tex rullstolar. Vi kallar dynan "mums-mums" för det ser ut just som en hel drös med mums-mums på rad. Hahaaha nej var jag taskig nu? Kan du inte köpa en skön dyna om stolen du har nu är fin? det finns ju massor av fina dynor att välja mellan!
kram!

Lockas lilla längtan sa...

Oj oj vilka klädnypor du har!

Kram Veronica

Lina sa...

Fin katt!! =D

Anonym sa...

Amiable dispatch and this fill someone in on helped me alot in my college assignement. Thanks you for your information.

Antal som kikar just nu: