30.9.08

Sovrum

Just nu känns det som om jag tillbringar all arbetsfri tid i sovrummet. Höstglåmig, trött och med massor av bra böcker att läsa. Att man sen har världens bästa täcke som säger fluff, fluff, fluff så fort man rör sig en centimeter, gör att jag bara vill boa in mig ännu mer :) När jag ligger där och filosoferar funderar jag på hur jag vill göra om vårt sovrum. Frågor som vi tillsammans ältat, länge, länge. Vi har råa betongväggar som är målade i en ljus kaffefärg. Fattar inte varför vi valde den färgen? Jag vill ha vitt, vitt, vitt ju! Och hur ska vi göra med sänggavel, ska vi ha en?!

Alla bilder från Marie Claire

10 kommentarer:

Skatan sa...

Godkväll!

Det låter mysigt att hålla till i sängen med flufftäcke och underhållande lektyr! Sådana perioder brukar vara mysiga, man flyr vardagen, vänder på dygnet och snor alla minuter man kan för att få läsa...bara några sidor till...

Återgå nu till din bok och spara väggfärgsfunderingen till en annan dag!

/A

Cecilia sa...

Fantastiska sovrumsmiljöer! Håller själv till mycket i sovrummet, men också ute när solen tittar fram!

/Cecilia

Anonym sa...

Här funderas det på samma sak, ska man ha sänggavel?

Jag tycker det är snyggt att ha som på tredje bilden här:
två stora kuddar mot väggen (gillade den bilden VÄLDIGT överhuvudtaget förresten;))

Ha det nu så mysigt under ditt fluffiga täcke!

Anonym sa...

Råa betongväggar - vill oxå ha!
Ikeas nya sänggavel MANGER skulle göra sig utmärkt mot en betongvägg! Den är så härlig när den e så hög. Den blir en skön kontrast mot en ljus vägg, och vill man inte ha kontrasten kan man ju alltid måla sängaveln. Jag gillar den iaf supermycket :)
Lycka till!/ruffa

Anonym sa...

ps. du har kommit långt som förstår att njuta av böcker och täcke :) Dit vill jag oxå nå. Har igår beställt en bokhög från adlibris, en bra början :)
/ruffa

MorsanMia sa...

Vackra bilder

Anonym sa...

Vackra sovrum. Det nedersta virkade överkastet/täcket var supersnyggt!

Anonym sa...

Vi har tyvärr blivit så gamla att vi på allvar börjat tänka på att köpa en eldriven säng, du vet en sån där som man kan höja och sänka. hehe
Allvarligt talat, på ett hotell hade de såna sängar och när jag höjde fotändan lite försvann mitt ryggont DIREKT. När jag pratade med min kiropraktor bekräftade han att det skulle göra susen för min skitrygg.
Så nu blir det till att spara för de är ju inte billiga. Så mina sovrumstankar är inte direkt estetiska! Kram på dig!

Amoroso sa...

Otroligt vacker säng!!!

anna k. sa...

Ladies; tack för era kommentarer! Kikar in och säger hej hemma hos er!