14.10.08

Pandoras ask

I bland så har man ingen egen vilja utan tingen äger dig. Den här lilla, rätt så anskrämliga asken i grönt pressglas stod på en hylla på en loppis i Brunflo och den sa; Köööp mig, köööööööp mig, köööp mig! Jag lydde. Trots att jag sett den tusentals gånger så blir jag lika varm och gosig om hjärtat när jag ser den. Att en pryl kan göra en så glad! Har du någon sån där speciell liten sak som också får dig att bli lite sådär smålöjligt förälskad, gång på gång?

11 kommentarer:

Jessica sa...

Ja, det har jag faktiskt. En plåtbricka som ser "gammal" ut och som har lejontassar och blått mönster uppe på. Blir så där "mysig" ibland när jag ser den! :D

Kram Jessica

AnnaKarin sa...

Jessica: Ahhh, jag kan se den framför mig!

Anonym sa...

Läcker liten ask... jag har många små ting som gör mig lite smått förälskad & speciellt nu är det min turkosa väckarklocka som jag nyligen fick av min kära mor & far :)

Guldkant På Livet sa...

En sån vacker liten ask, och vilka foton!!! Mari.

Stämningsfullt sa...

Vilken fin ask! Håller med om att det är något särskilt med den så jag förstår att du inte kundå motstå :)
Kram!

Anonym sa...

Det har jeg! Og det er en ting, som er mere "underlig" end din. Synes jeg i hvert fald.:-)) Det er min Vipp skraldespand, som vi har i vores badeværelse. :-D Den bliver jeg glad over, hver gang jeg ser den eller bruger den.

Men jeg har også andre ting, bla. min nyeste samling af vaser fra Lyngby porcelænsfabrik.

Jette/Danmark

charlotte sa...

Den asken var verkligen fin! Jag har många saker hemma som jag känner mig sådär lyckligt glad när jag ser eller använder. De flesta är knutna till någon person. farmors gamla kakburk exvis.

liljorochtulpaner sa...

Söt, glad liten ask! Man har massvis med saker som gör en glad! Tur är väl det!

Lallis - liv och leverne sa...

Jaaa; jag har några stycken saker som gör mig sådär varm om hjärtat.
En år en tavla som är allt annat än så väldigt fin. Men jag bar aälskar den! *s*
Kram Lallis

Anonym sa...

jag har en pytteliten gul kopp och fat som jag fick av min son när han var 12. Efter det kom puberteten, med droger och allt mögligt. Han har fyllt 42 nu och är en väldigt bra och social människa. Koppen och jag har överlevt, om jag bara hade vetat det då....

Pethra på Design och Inredningsbloggen sa...

Ja. Ett bokmärke, med en bebis på. Som jag bytte till mig i första klass.

Antal som kikar just nu: