13.10.08

KÄRLEK!

I fredags firade vi fem år tillsammans - trodde vi. I samma sekund som jag sparade ner den här bilden av mina vigselringar slog det mig, men härreguud, vi har ju varit ihop i sex år och inte fem!

Jaja, då har vi med andra ord älskat varandra ett år extra - och i det här fallet så måste det ju vara en god sak, även om vi båda drabbats av total minnesförlust :) Hoppas ni hade en fin helg därute!

15 kommentarer:

Stämningsfullt sa...

Haha ja men det är väl så att ni älskar varann så mycket att ni tappar tid och rum :)Grattis!

Hem och Lycka sa...

*fniss* Ja, tiden går ju fort ibland ;-) Stort GRATTIS till de sex åren! kram

Skatan sa...

Underbart! Ja, du jag tror vi gjorde någonting liknande i somras när vi trodde oss fira fem år...

Tiden går. Fast fasiken vad glad jag är över att ha gjort det jag har gjort...trots allt. Skulle nog inte vilja backa tillbaka om jag fick. Det är ganska skönt att ha några år bakom sig ;-)

eastcoastmom sa...

Grattis! Vi har också svårt att hålla koll på hur många år det är, snart 13 år som gifta här, tror jag? Tiden går, kärleken består.

T H E R R E fotoblogg sa...

Nä? Haha. Glömde ni båda? *s* Tokigt! ;) Nåja, jag brukar också glömma hur länge vi varit ihop, det brukar diffa med ett år där med, var nog troligen nåt år som gick extra fort ;)

Dubbelörnen sa...

Gapskrattar!! Det här är underbart, skulle mycket väl kunna hända oss också ;).

Grattis till fe... menar sex år!

Kram

rosenskära sa...

Ha, ha - åren går men kärleken består och den är väl ändå ganska tidlös...?

Lilla jag sa...

Haha det är inte lätt att hålla reda på åren, men vad gör det? Sambon o jag har snart 6 år tillsammans. Underbara kärlek :)

iHanna sa...

Haha, tack för skrattet! Ni borde fira 6 år och en månad nästa månad tycker jag så har ni firat det extra året också! ;-)

Grattis!

Koselig koselig sa...

Å så romantisk!!! :D

liljorochtulpaner sa...

Det är inte så lätt att hålla rätt på åren då tiden går i en rasande takt! Jag måste tänka efter för det mesta för jag har dålig koll!
Kram Tulipa

Anneli sa...

Gissa varför man fyller 30 hela tiden??
Grattis gumman och hälsa O!

Marresmamma sa...

Haha, det är väl så att tiden går fort när man har trevligt?!

Vero sa...

Hahaha... Jag känner igen det där. Satt härom veckan och fick verkligen börja räkna på fingrarna så vi kom fram till rätt år. Haha...

Mycket trevlig blogg du har.

Ida sa...

Jag skrattade för mig själv när jag läste det! Tänkte "hur kan man glömma ett helt år?" Sen satt jag och funderade och kom på mig själv att ha svårt att komma ihåg hur lång tid jag och min sambo har varit tillsammans :P Haha!

Antal som kikar just nu: