10.10.08

Slut i rutan

I bland gör man saker som strider mot ens natur, som exempelvis gå ut och "svira" mitt i arbetsveckan. Trots att det bara blev ett par öl (jo faktiskt, ett par) så var det som att ha gått in i en vägg i morse. Den här (totalt misslyckade) bilden får illustrera vad jag ska göra resten av dagen, nämligen ligga på soffan och halvsova framför tvn. Hoppas ni får en fin helg tjejer!!!

7 kommentarer:

Lallis - liv och leverne sa...

Det är lite märkligt det där, för jag tycker att man blir värre om man går ut i veckan någon gång, än under helgen. Det har jag tänkt på.
Även om man bara tar ett par öl liksom.
Hoppas att du får en fin helg.
Kram Lallis

n o r d i n g å r d e n sa...

Ha, ha, det lät jobbigt, ha en skön och vilsam helg! Mari.

Anonym sa...

Sov så sött! Tur man inte svirar i veckan här på landet! Man sitter bara uppe och bloggar! Kram Tulipa

Skatan sa...

Ja du fröken, det brukar straffas sig. Därför har jag övergått till att vara pre-medelålders i långa perioder. Knäpper koftan högt under halsen, ser till att jag har foträta skor på fötterna, och kammar mig frikyrkligt snällt. Då kommer man inte på några livsnjutaridéer i form av att gå ut och ta några öl med polarna ;-)

Lycka till med dagsvilan och välkommen åter när orken har återvänt!

Tusenfröjd sa...

Hoppas att du hade en trevlig kväll trots all öl! Och önskar dig en lika underbar helg.
Kramisar Liv

Hem och Lycka sa...

Hihi, hoppas det känns bättre nu vid det här laget iaf.. ;-)

Ja, du, apropå tvättstuga så avundas jag dig inte, är hemskt glad för att ha tvättpelare i lägenheten. I förra boendet fick vi ner 10 våningar, ut genom porten, knalla ett tiotal meter in till nästa port, nerför trappan och in i tvättstugan den vägen. Usch, fy vad tungt och jobbigt det var..

kram!

ryan sa...

ultimately life-affirming