17.12.10

Fredagsfavoriter

Äntligen fredag! Dags för nya numret av Sköna Hem i soffan tillsammans med en grogg kanske?! Men först tar vi några av mina favoriter idag;

1. Julmusik: När det kommer till musik är jag lika mycket av en dubbelnatur som när det gäller inredning. Har det bara nån form av ton eller melodi som svänger gillar jag det! Varför ska man begränsa sig till en stil när det finns så mycket som är bra? Om du gillar singer-songwriters kommer du säkert att gilla Sufjan Stevens julskiva.

2. Julmusik igen: A Christmas Gift for You from Phil Spector är 60-tals pop + jul. Jodå, det går och otroligt bra är det! Lyssna här. [Kom gärna med tips på din favoritjulskiva!!!]
3. Hans Blomquists bilder känner du säkert igen. Det var så roligt att bläddra igenom hans portfolio och inse att många av mina absoluta favoritreportage i bl.a. Eller Interiör och Sköna Hem är gjorda av honom!

4. Tänk, 30 stycken av er har anslutit sig till oss på Facebook den här veckan - det är vi jättestolta och glada över! Nu en uppmaning till er andra med Facebookkonto som är inne och kikar på sidan, häng med ni också!

5. På Facebook har vi den här veckan tipsat om bland annat det här:
- Julstjärnor, här får du tips och råd...
- Bästa fotolabbet i stan + lite Elvis :)
- House Doctors kommande kollektion

Ha nu en fin kväll - det är fredag och bara en vecka kvar till jul!!

3 kommentarer:

charlotte sa...

hej
en kul bloggtävling att tipsa om kanske???
http://www.tapetshopen.se/tavlingar-i-72.aspx

Rose Garden Malevik sa...

Jo men det är väl bra att ha olika favoriter :)

Missa inte

S
A
T
U
R
D
A
Y

S
H
O
W

O
F
F

Välkommen att vara med :)
Håkan

anna k. sa...

Charlotte: Tack för tipset, lägger ut det på vår FB sida!

Håkan: Vi är med, så klart, nu när jag kommit på hur man ska göra :)