28.4.11

På väggen


Nog för att den här trenden har hängt med ett tag, men jag har ännu inte tröttnat. Läser hos Residence att "Cupcake-manin och Mad Men-hypen har bara varit förebud om vad som komma skall. Nu invaderar 1950-talet tapeter och textilier." Jag är kanske inte så sugen på en hel vägg med tapeten på den översta bilden, men visst är det roligt när något annat än en blommig bård a lá 1994 kommer upp på väggen? Hurra säger jag, vad säger ni?

3 kommentarer:

::fina:: sa...

Håller fullständigt med dig! Finns det något värre än de strukturerade mörkgröna, mörkgula och terracottafärgade tapeter med blommiga bårder upptill som varenda människa tapetserade med på 90-talet?! Den översta var härlig, den gör mig glad!

Elisabeth sa...

Det var något speciellt med 50-talet brukade min pappa säga. Kriget var slut,ekonomierna i världen började gå bättre, tekniken utvecklades, TVn kom. Rocken gjorde sitt intåg. En hoppfull tid berättade han då livet lekte, allt var möjligt. Jag tänkte, kanske var det för att han själv var ung då, men idag tror jag själv att det faktiskt var något väldigt speciellt med 50-talet.

Me. sa...

Jättehäftigt :)