18.7.06

Strandfynd...

...har en tendens att bli undangömda i nåt hörn, så varför inte göra som Martha och visa upp de fina strandfynden?! Här har man limmat på snäckor en ljusslinga - jättefint och hur sommrigt som helst i mitt tycke! Nåt för sommarfesten på balkongen kanske?!

/Anna

Bilder: Martha Stewart och fru Anna. Vår första bröllopsdag tillbringades på stranden i Hellerup - en omtyckt semesterort på norra Själland. Gissa om vi blev som kokta kräftor?!

8 kommentarer:

Julie sa...

Du har alltid så fina bilder. Ordner du (som typ strandfynd) i ett bilde redigerings program først? Tycker det er lite svårt å plassere bilder på bloggen.

Anneli sa...

Vilken bra idé!! Jag har massir av snäckor liggande, man kanske ska ta och limma dem på tråd? Vilken fin bild på stranden... O + A = sant :)

Lantliv sa...

Julie:
Tack ska du ha!! Jo, när jag gör ett collage, som den här bilden, så ordnar jag till dem i Photoshop. Om du inte har tillgång till ett bildbehandlingsprogram, prova dig fram med blogger.

Du kan ju alltid gå in och ändra i ditt inlägg - men då måste man tyvärr ta bort bilderna och lägga in dem igen.

Men det kan det vara värt om bilderna hamnar helt fel!

Anneli:
Visst är det en trevlig grej?! Det är ju så jädrans trist att alla snäckor man har blir undanstoppade i nåt hörn - de är ju så vackra!

O+A=Sant!! Javisst! Vad 17 ska man annat roa sig med att göra på en strand - jag byggde faktiskt sandslott med :) !! Hur kul som helst!

Lars Anders Johansson sa...

Grejen med strandfynd, säger iaf min erfarenhet, är att de är roliga just i ögonblicket man samlar dem. Sedan är det bara separationsångest som hindrar en från att göra sig av med dem. Många av de "vackra" stenarna och snäckskalen är ju dessutom bara vackras så länge de är blöta.

Anneli sa...

Din latmask! -nu vill jag ju se nåt mer från Danmark!! :D

Anna sa...

Ja Anna försök inte softa på din semester! ;D

Lantliv sa...

Kära flickor - mer kommer! Försöker kurera huvudet efter en helkväll med massor av spånken :) !!

Lantliv sa...

Lars Anders:
Jag är ju mycket svag för pojkar jag och tycker att det är jättekul att du vågat dig hit!!

Jag håller med dig helt gällande strandfynd! De som jag har, har jag faktiskt i en fin skål med vatten i. De är ju vackrast så!

Antal som kikar just nu: