13.1.07

Med en man som snarkar...

...kan det vara svårt att somna. Mycket skulle jag vilja säga. I natt blev det en liten vårstädning på bloggen. Jag hoppas ni gillar det ni ser! Och gör ni inte det - så är det tillåtet att klaga :D!

Nä, man kanske skulle göra ett försök att få en blund?!

Bilden är från Bolig Magasinet. Jag har äntligen lyckats lösa problemet med bildstorleken på blogger. Tyvärr är det så vansinnigt bökigt att det får bli ett expriment i tålamod, men trevligt är det ju!

28 kommentarer:

Anonym sa...

Nydelig nyoppusset blogg! Kjempe fin banner, og fin skrift du har brukt!

Ha en fin helg!

anna k. sa...

Tack kära Karna!

Anonym sa...

Vilken fin blogg!!! Du har lyckats!!

anna k. sa...

Junitjej: Du får mig att rodna - i kubik! Tack!

Anonym sa...

Hej lantliv i stan! din blogg är jättefin, jag har precis börjat blogga och är nyfiken på hur du gör när du ändrar typsnitt, bilder och dylikt?? lite snabba tips??1

Anonym sa...

Blev kanonsnyggt! Har även jag lyckats med att byta till större storlek på bilderna alldeles nyligen. Var på gång att maila till dig för att hojta till om det.

Så bytte jag till nya blogger och så funkade mitt trixande inte längre till min bedrövelse. Tills käre maken ryckte ut och hjälpte mig. Så skönt att kunna slänga upp stora bilder. Kram och trevlig lördagkväll!

Anonym sa...

GILLAR SKARPT!
lina.tradgardsblogg.se

Anonym sa...

Jisses, skönt att man inte har såna problem - med snarkningar alltså ;-).
Jättefin banner, snygg vårstädning!

Anonym sa...

Det var kjempefint med litt vårstädning ja. Nattstädning kanskje det heter ja. Hvordan lager man slike banner??? jeg er ny og Grön haha ;) Noen som kan forklare meg så blir jeg veldig glad altså...

PS! Kan jeg som bor i Norge handle fra Cosas?

Anonym sa...

Oj, vilken läcker bild! Härligt med gult och grönt!
Gillar din blogg! :)

Anonym sa...

Vilken vacker välkomstbild du gjort! Har du tagit korten själv? Idag börjar jag serien att visa mitt hem. Först ut är lantköket,kika om du har lust!

"Spets och Snor" bloggen alltså...

Anonym sa...

Skilda sovrum.

Anonym sa...

Den nya layouten blev superbra =)

Anonym sa...

Vilken härlig vårstädning! Jag gillar bilderna väldigt mycket. Vackert och fina färger!

Anonym sa...

Ett herlig bilde. Hvordan får du det så stort ? Ja jag også har en mann som snarkar, inte lett det der. Iblant måste jag gå inn på ett annat rum, men nu har vi inga, fordi vi pusser dom upp. Så jag har endel søvnløsa netter ja. Hoppas du fikk sova til slut : )

Anonym sa...

Jättemysiga bilder du sätter in! du kan det där.... arbetar du med sådant eller du kanske inte vill avslöja
det? för man kan ju vara ganska annonym fast man har en blogg.På tal om snarkningar jag var i Tyskland med min moster och morbror och fick dela rum med dom! Jisses vad min moster snarkade jag trodde jag skulle bli tokig! jag fick putta till henne flera gånger men det hjälpte föga. Men det finns ju hjälp för det, får man inte sova så mår man inte speciellt bra.... men det ordnar sig nog! Kram från Monica

Anonym sa...

Toppen!!! Verkligen kanonfint Anna!
Nu känner man verkligen "vårvindar friska leka och viska"
Apopå det, det ska visst bli riktiga orkanvindar i västsverige inatt. Vi får hålla tummarna för alla våra vänner där att det går bra!

Anonym sa...

Blogggen ble kjempefin.
Vet alt om når man blir vekket av en som snorker/snarkar. Da er det bare å finne en ledig seng i et annet rom eller som du stå opp og fikse opp bloggen.
Ha en fin søndag:o)

anna k. sa...

Hulukvarn: Hm, om inte "nya blogger" (jag kör med den g:a) har gjort om allt så lär det vara buslätt att byta typsnitt. Markera bara din text i inlägget och byt typsnitt där.

Nu vet jag inte om koden är annorlunda i nya blogger. Är det någon där ute som har en snabb beskrivnign på hur man lägger in en toppbild i koden/template?

Hmm, vi lär få återkomma lite mer till det. Ett kommande inlägg kanske...

Anna: Tack!! Visst är det roligt med större bilder. Om du har ett enklare knep (än det jobbiga jag måste göra) är du välkommen att höra av dig!

Lina: Tack raring!

I min vackra värld: Det är asjobbigt. Om vi kunde skulle jag gärna vilja ha mig ett eget rum. Jo faktiskt.

Optimisten: Jag gör nog ett inlägg om hur du lägger in en banner inom kort! I nuläget så kan man tyvärr inte handla på Cosas om man bor i Norge. Mejla gärna Anneli på info@cosas.se och hör efter hur det går!

Signe: Ja det är väl dags för lite inpirerande vårfärger nu. Det börjar bli trist med allt grått ute just nu. Vill ha vår!!

Inredningstokiga mamman: Om så vore! Nej, jag har lånat bilder från danska Bolig Magasinet. Vi lever i ett slags renoveringskaos just nu, men det kommer bilder så småningom!!

Hannele: Just det! Vill också ha!

Tina: Tack!

Emma: Tack!

Jag återkommer med fler kommentarer - nu ska det tvättas!

Anonym sa...

hej! vilken snygg sida du har! jag är en "nybloggare" som gillar det du visar och skriver om på din sida!välkommen in på en titt hos mej!
Tina/

Anonym sa...

Anna, nu har jag mailat dig!

Anonym sa...

Ur-mysig blogg som kombinerar vackra bilder med underhållande texter! Färgmässigt tycker jag du lyckas jättebra med den nya layouten, dock hade jag nog dragit in texten nån/några cm på vänstersidan. Enbart i syftet att det då blir "lättare" att läsa.

Anonym sa...

Supersnyggt!!! Det bordet är så läckert.

Anonym sa...

Jättesnyggt blev det - synd bara att du skulle behöva vara uppe istället för att sova. Hoppas du får en lugn natt till natten!

Snäckan sa...

Såklart vi gillar vad vi ser!! Du är duktig du Anna. Kramis

Anonym sa...

Så fint det blivit! Riktigt vårigt! :) Har du bytt template till den vida varianten eller har du html-at fram det? Kram!

Anonym sa...

Hej jag håller med hulukvarn, jättefin blogg, men hur gör alla som får såfina sidor ,var lär man sej sånt ,var läser man om sånt???

anna k. sa...

Julie: Ja tack, jag fick sova till slut = jag fick gå och köpa öronproppar!

När det gäller storleken på bilden så får jag återkomma till det.

Monica: Jo, du har helt rätt i att jag jobbar med webben! Jag jobbar som webbredaktör på ett litet företag. Snarkningarna går tack och lov i vågor och nu är det faktiskt bättre! Alla har vi ju våra snarkhistiorier, och efteråt är de ju alltid hysteriskt roliga av någon anledning!!

Anneli: Tack raring! Vi håller tummarna så det blånar!

Elin: Vi kanske borde bilda klubb vi tjejer? Sömnlösa fruars klubb? Tack Elin!

Tina: Tack ska du har vännen! Jag kikar genast in hos dig!

Anna: Tack kära du!

Marie: Tack för berömmet - det uppskattar jag! Indrag har jag inte ens tänkt på, ska undersöka det!

Marie: Visst är det - och jag misstänker att du vet precis vart jag tagit bilden :D?! För er som vill veta - den danska tidningen Bolig Magasinet.

Maria: Tack! Det är verkligen trist att inte kunna sova :( Men lite nyttigt blev det gjort iallafall :D!

Snäckan: Jag rodnar :D - tack kära du!

Anna: Jag gick in och grävde lite i koden och lyckades få till det. Jag måste nog byta till nya blogger misstänker jag - det förenklar ju en hel del har jag förstått.

Pia: Tack! Man får nog vara lite envis och ha ett ton med tålamod :D! Vi kanske får ta och samla ihop lite bloggbyggartips på något ställe?!