18.7.06

Mellanlandning i stan

Efter två veckor i soliga Danmark, mellanlandar vi i stan, innan det är dags för den obligatoriska norrlandsturnén till släkten. Vi har haft det fantastiskt på alla de sätt och vis och har nu med oss en massa nya erfarenheter i bagaget! Camping till exempelvis. Jag hade ingen aning om vilken subkultur (hittar inte ett bättre ord) campinglivet är! Mer om det sedan, här kommer några bilder från båtresan över till Frederikshavn och Skagen. Skönt att vara tillbaka, om än för en kort stund - jag har saknat mina tjejer!!!


Maken beundrar den vackra utsikten under resan till Frederikshavn.
Underbart att vara på väg!


Vi kör de två milen till Ålbæk camping och beger oss sedan genast ut till Skagen. Grenen, vart är du?!

Presis runt hörnet, till vänster, breder Grenen ut sig, där de två haven möts - tyvärr la kameran av då - men det är ännu härligare än vad man kan föreställa sig!! Skagens ljus är sann och bedårande vacker med sina milda, ljusa färger!
/Anna
P.s Mången tack för alla härliga kommentarer i förra inlägget - ni värmer mitt hjärta ska ni veta!

10 kommentarer:

Anonym sa...

Hej och välkommen tillbaka!!
Jag har saknat dig ska du tro!!
Guud, vad jag ser fram emot att höra om din semester!! Kramar i massor!

anna k. sa...

Anneli:
Har saknat dig också ska du veta!!! Vi hörs i morgon gumman!

A sa...

Raring, du är tillbaka!! :D Har kikat in här titt som tätt, saknat dig massa ju! :) Massa kramar!

Anonym sa...

Kul att du är tillbaka, jättefina foton, jag blir riktigt avundsjuk och blir också sugen på Skagen :-) Många ställen man "måste" åka till när man läser alla härliga beskrivningar i alla bloggar!

anna k. sa...

Anna & Linnea:
Jag har verkligen saknat att få delge mig av allt fint vi sett - men tillfälle kommer ju :) Vi har tagit tonvis med bilder!

Jag blir också så sugen att resa när jag ser bloggar med restips. Annelis inlägg om Italien fick mig nästan gråtfärdig - så vackert var det!

Sol sa...

Visst er lyset fantastisk i Skagen.Selv har jeg bare vært der i slutten av Oktober,men også da var det utrolig vakkert der. Velkommen tilbake fra ferie!
;-}

Anna sa...

Tack för länken till campingen. Min man hatar att tälta men jag tror att det är den enda vettiga boendeformen om vi överhuvudtaget skall ha råd att resa i dessa renoveringstider!
Ser fram emot att få lite tips från den danska ön om vad du tycker man skall se.
Ha en fortsatt skön semester!

Anonym sa...

Vad kul att du mellanlandar på din blogg också! Härliga bilder, ljuvliga blå färger. Ser fram emot att se och läsa mer om er semester!

anna k. sa...

Anna:
Tricket är att resa hyfsat bekvämt! Vi köpte en 183 cm bred luftmadrass på Jysk (som att sova på moln) och 2 fällstolar och bord. Campinglivet är helt okej, fast det är inget om man inte gillar grannar. Lite småkämpigt på den fronten, men man överlever!

N.B: Jo, några dagar för att vila upp sig från allt bilåkande behövs!!

Alla ni andra:
Tack så mycket - ni är ett helt fång av raringar!

Anonym sa...

Aha...tillbaka en stund och flera inlägg. Trevligt! Danmark är ju härligt...och det verkar ni haft!