12.2.08

Tillbaka till verkligheten

Ahhhh, äntligen står skrivbordet på plats och datorn är inpluggad. Vi har i princip haft ett krig på tre fronter här hemma. "Det är klart att man ska börja möblera om i sovrummet medan man samtidigt håller på i hallen och vardagsrummet". Pust, men nu står allt där det ska. Skulle helst av allt bara krypa upp i sängen och sova - men eftersom jag varit borta från bloggeriet så länge måste jag ju uppdatera mig lite, se vad just ni har haft för er! Appropå sängar, ser inte de här sängbilderna från brittiska Toast rätt så mysiga ut?!

P.s Tack för alla rara kommentarer kära ni!!

8 kommentarer:

lottens vita och gröna sa...

ibland så kör allt ihop sig, men du, det är bättre at ha kaos på en gång isf lite pö om pö. sängbilderna ser för mysiga ut. kram lotten

Kattfot sa...

Jobbigt med möbeleringskaos, men så härligt när allt är på plats och man kan njuta av resultatet...kanske efter en god natts sömn!? :)

Karin sa...

Så härligt att ni börjar komma till rätta med allt. Brukar det inte alltid bli en sådan där dominoeffekt när man väl börjar möblera om!? :)

Blir det bilder framöver? Ha det gott! Kram Karin

LantlivsAnette sa...

Jaha du..jag vet hur det är..man vill liksom för mycket ibland..jag måste få klart min hall nu..innan jag hittar på nåt annat !!
Vilken fin säng alltså..
Kram Anette

n o r d i n g å r d e n sa...

Helmysigt det ser ut!!! Hjärtliga hälsningar till dig!! Mari.

A Seaside House sa...

Det er lett for å begynne på flere steder når en først er igang med ommøblering ja...Ha en fin dag videre:)

Anonym sa...

Låter som det lika gärna kunde varit här hemma.. Jag är med sån att jag gärna börjar på flera ställen samtidigt.. Hinner knappt påbörja ett projekt förens jag är och pillar i nästa! :)
kram

anna k. sa...

Lotten: Jo, du har så rätt, bättre en stunds totalkaos än då och då!

Kattfot: Jag njuter i fulla drag nu ska du veta :)

Karin: Dominoeffekt är verkligen ordet, helt plötsligt hittade vi något nytt att riva i! Bilder kommer, jag loooovar!

Anette: Ja hur går det med din hall? Måste nog uppdatera mig lite - och hämta lite inspiration hos dig! Vår hall är fortfarande halvfärdig :)

Mari: Massor av hjärtliga kramar till rara dig!

Camilla: Tack - hoppas du får en fin alla hjärtans dag!

Perlan: :) Jag förbannar mig själv varje gång jag/vi gör så här. Men man mår ju riktigt gott när man väl lyckats få ihop allt :D